končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Katarinka B. (Katarinka Brnka) ID 210373 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Falošný kebab :-)[ recept č. 41926 zo dňa 6.8.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY Domáce lokše: zemiaky, hladká múka, soľ Zeleninová zmes: čínska kapusta, cherry rajčiny, uhorka, cibuľa, mrkva Opekané mäsko: kuracie prsia (radšej chladené ako mrazené), maslo, čierne korenie, vegeta, grilovacie korenie Dresing: Farmársky dresing od Hellmann´s POSTUP PRÍPRAVY Domáce lokše: Zemiaky ošúpeme, nakrájame (na kocky) a uvaríme v čistej vode bez soli. Uvarené zemiaky popučíme a necháme vychladnúť (nemôžu byť úplne studené také vlažné aby sa s nimi dalo robiť). Do popučených zemiakov pridáme múku (toľko aby sa cesto netrhalo a skoro nelepilo), soľ a vypracujeme cesto. Lokše vyvaľkáme a upečieme buď na panvici bez oleja alebo na platni. Omastíme ich bravčovou alebo kačacou masťou. Zeleninová zmes: Do väčšej misy nakrájame na pásiky čínsku kapustu, pridáme na mesiačiky nakrájané cherry rajčinky, na pásiky nastrúhanú mrkvu, na kolieska nastrúhanú uhorku a nadrobno nakrájanú cibuľu. Všetko spolu zmiešame. Opekané mäsko: Kuracie prsia nakrájame na menšie kocky, posypeme čiernymi korením, vegetou a grilovacím korením, zamiešame (aby sa korenie a vegeta dostali na každý kúsok). Na panvici si roztopíme maslo, vysypeme naň mäsko a opečieme. Lokše naplníme zeleninovou zmesou, mäskom a polejeme dresingom. Dobrú chuť. :-) |
Eva J. (EBJ) ID 142116 (23.2.2012, 14:39) | |
tiez som uz rozmyslala, aky by bol kebab v loksi ja kupujem placky tortilla (su pruznejsie a nie take suche ako arabsky chlieb) a z koreni na gyros sa mi najviac osvedcila vitana natur, je vsak dobre nechat nakorenene maso postat... | |
ODPOVEDAŤ |