
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MLETÉ MÄSO |
Janka M. (Janka&Max&Michal) ID 217855 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Chilli con Carne[ recept č. 47735 zo dňa 9.5.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY olivový olej, morská soľ, mleté čierne korenie, mleté čili korenie, cukor, 1 veľká cibuľa (biela alebo červená), 3 strúčiky cesnaku, 1 veľká mrkva, 1 červená sladká paprika, 500 g mletého hovädzieho mäsa, 2 konzervy krájaných paradajok (2×400 g), 1 konzerva červených fazulí (400 g), 1 konzerva kukurice (400 g), 400 ml vody POSTUP PRÍPRAVY - Nadrobno nakrájame cibuľu, cesnak, mrkvu a sladkú papriku (prípadne stopku zeleru). - Vo veľkom hrnci rozpálime olivový olej, pridáme nakrájanú zeleninu a korenie – čili, soľ, čierne korenie a cukor a spolu smažíme na miernej teplote asi 5min. - Zvýšime teplotu, pridáme mleté mäso a miešame kým sa takmer neuvarí. - Do mäsovej zmesi pridáme konzervovanú zeleninu – paradajky, fazuľu, kukuricu, cícer a zalejeme vodou (na vodu použite konzervu z paradajok). - Privedieme do varu, stiahneme teplotu a prikryté varíme cca 45min s občasným miešaním. - Po uvarení dochutíme podľa potreby použitými koreninami. |