. .. .. .. .. .. .
. .

Lečové rezance - RECEPT 24965

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MLETÉ MÄSO

ID 135571 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Lečové rezance


[ recept č. 24965 zo dňa  ]


Lečové rezance


POTREBNÉ PRÍSADY

250g širokých rezancov, 250g mletého brav. mäsa, 1 malý pohár leča, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, petrž. vňať, 1dl smotany na varenie, 50g nivy, soľ, MČK, korenie gyros, mletá rasca.

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme mäso, ktoré sme si predtým okorenili MČK, korením gyros, soľou, rascou. Orestovujeme mäsko, pridáme lečo a podusíme, ak je potrebné, tak podlejeme vodou (aby bolo dosť sťavičky) a dusíme. Uvaríme si rezance (mne sa osvedčili KUK-FUKY - široké) a zmiešame s uduseným mäskom. Pridáme do zmesi nastrúhanú nivu, petrž. vňať, cesnak a podlejeme smotanou, poriadne premiešame. Vymastíme si zapekaciu misku a zmes vložíme do misky a dáme zapiecť (ja to ešte na chvíľu prikrývam alobalom).
<< zemiakove placky plnene košovskou specialitou | Lečové rezance | Super pudingový koláčik s višňami alebo čerešňami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu