. .. .. .. .. .. .
. .

Nakladany hermelin/plesnivec - RECEPT 47434

Zuzana H. (Huma) ID 28927
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 29.11.2007
Naposledy: 11.9.2017 12:04
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 7
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 14
NÁVODY 0

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Nakladany hermelin/plesnivec


[ recept č. 47434 zo dňa  ]


Nakladany hermelin/plesnivec


POTREBNÉ PRÍSADY

plesnivec/hermelin 2-3ks (pri kupe sleduj datum spotreby, cim starsi je syr, tym lepsie. starsi=cim je datum spotreby blizsie k dnesnemu datumu, tym lepsie ,-) ), 2 stredne velke cibule, par strucikov cesnaku, sol, korenie, slnecnicovy olej

POSTUP PRÍPRAVY

najprv si cibulu nakrajaj na tenke polkruzky, vloz do nejakej misy, dobre posol a premiesaj, aby cibula zmakkla a pustila stavu. nechaj bokom. teraz si rozkroj jednotlive syrceky priecne na viac ´platkov´. staci aj na polovicu, ale ja delim aj na 3 casti. (priecne= rozkroj ho tak, aby ti zostali stale tenke platky syra v tvare kruhu ,-) ). cesnak nakrajaj na drobne platky, pasiky... nepretlacaj, nie je to ono.

priprav si nadobu/pohar s uzatvoritelnym vieckom. na spodok nadoby poloz platok syra, mokrou (reznou) stranou navrch, posol, pridaj korenie, par kuskov cesnaku, posyp vstvou cibule, opakuj postup az kym nenatlacis do pohara komplet ingrediencie (kolko sa zmesti, tolko tam popchaj, normalne ako pri zavarani). ja si pomaham aj pastou a tlacim poriadne, aby tam po zaliati olejom zostalo co najmenej vzduchu.

po utlaceni syru pomaly lej slnecnicovy olej. dlhou spajlou/ihlicou poprepichuj jednotlive vrstvy a pomoz tym oleju presiaknut az na spodok. masa musi byt komplet ponorena v oleji. potom nadobu uzavri a vloz do chladnicky. odporucam otvarat najskor o 2-3 dni. takto nalozeny vydrzi aj 2-3 tyzdne v chladnicke.

podavaj s baranimi rohami, uhorkami, calamadou, kyslou kapustou, cerstvym chlebom a vychladenym pivom ,-) MNAM!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


priprav si: plesnivec/hermelin 2-3ks (pri kupe sleduj datum spotreby, cim starsi je syr, tym lepsie. starsi=cim je datum spotreby blizsie k dnesnemu datumu, tym lepsie ,-) ), 2 stredne velke cibule, par strucikov cesnaku, sol, korenie, slnecnicovy olej


takto si priprav suroviny, co treba krajat


vrstva syr+sol+korenie+cesnak


zasyp cibulou


navrstvene ingrediencie


zalej olejom, pomahaj si spajlou pri vyhanani bubliniek so vzduchom ,-) keby zostalo vela vzduchu v nadobe, mohol by casom syr vykvasit, a to predsa nechces! ,-)


uzavri nadobu a vloz do chladnicky na 2-3 dni



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
Nakladany hermelin/plesnivec | Bleskova zdrava fazulova ´mexicka´ polievka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu