. .. .. .. .. .. .
. .

Nakladaný CAMEMBERT - RECEPT 40030

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 106659 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)


Nakladaný CAMEMBERT


[ recept č. 40030 zo dňa  ]


Nakladaný  CAMEMBERT


POTREBNÉ PRÍSADY

3 ks syra Camembert, cibuľa, cesnak, olej - ja som dala olivový panenský, celé čierne korenie a nové korenie, 1/2 KL mletého čierneho korenia, 1-2 KL mletej červenej papriky, mletá feferonka, bobkový list, trošku drveného rozmarínu a šalvie, a trochu soli.

POSTUP PRÍPRAVY

Zmiešame červenú papriku, mleté korenie, soľ, rozmarín, šalviu, mletú feferonku a pretlačený cesnak, a zalejeme trochou oleja, aby vznikla redšia pasta.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

pripravené koreniny na pastu
syry si rozkrojíme na polovice
na každú polovicu natrieme 1 KL pripravenej pasty, a poukladáme nakrájanú cibuľu
polovičky syra spojíme, rozštvrtíme a každú časť prepichneme špáradlom, aby to spolu držalo
na dno pohára dáme trochu cibule, celé korenie čierne aj nové, a nalejeme trochu oleja
potom ukladáme striedavo syr, korenia, bobkový list, nakrájanú cibuľu. Celé to nakoniec zalejeme olejom, zatvoríme a necháme stáť 3-5 dní. Olej zo syra sa dá použiť znova, alebo aj na naloženie mäsa.
no a keďže som mala čas a suroviny, tak som urobila ešte aj utopence


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Perníkový koláč ako od babičky | Nakladaný CAMEMBERT | Výborné mäkkučké pečené buchty >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
martina G. (feedorka) ID 35909 (22.5.2011, 22:21)
už je dva dni v chladničke ^o) chodím okolo neho a neviem sa dočkať ^o) ^o) (L) |-) (flower) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (23.5.2011, 9:13)
Maťka, ja som neodolala a otvorila som ho po tých dvoch dňoch :-D :-D, veď ho je tam dosť. Aspoň budem vedieť porovnať - 2 dni a 7 dní (ak tých 7 dní tam vydrží ,-) ,-) ,-) . A dnes idem urobiť pizzu, no a skúsim ho dať aj tam
ODPOVEDAŤ
Tatiana P. (Beverli Hills) ID 21161, mimibazar.sk/nasta (20.5.2011, 12:29)
Aj ja robievam...ale toto je inýn receptík vyskúšam mňami mňami (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (22.5.2011, 22:14)
Len vyskúšaj - stojí to za to :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (19.5.2011, 21:29)
Jarka, syr vyzerá úžasne, hneď by som si dala! (clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (22.5.2011, 22:14)
Darinka, syr je výborný. Ja som neodolala, a otvorila som ho po dvoch dňoch. Takto som ho robila prvý krát a určite ho budem ešte robiť (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (19.5.2011, 9:25)
jeej, akurt tento tyzden som sa pytala manzela, ci by si nedal nakladany syr.. a supeer (Y) (Y) (Y) rovno pod nosom zaujimavy receptik (Y)
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (19.5.2011, 11:21)
už sa neviem, dočkať, kedy bude hotový. cez víkend otvorím a dáme si (radost) (radost) (radost)
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (19.5.2011, 9:24)
(Y) syr nakladáme trošku inakšie ale princíp rovnaký, toto máme veľmi radi (zajic) (a aj tie utopence ,-) )
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (19.5.2011, 11:31)
Ja si myslím, že syr naložený akokoľvek je dobrý :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Soňa K. (SoK) ID 100241, mimibazar.sk/sok (18.5.2011, 23:33)
*-)dalo by sa na to miesto oleja použiť sladkokyslý nálev prosím...aaale ten aj tak neviem ako sa robi ,-)ale tak mam nakladany hermelin radšej ako v oleji ale super recept...uložila som :-$
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (upravené 19.5.2011, 3:05)
Soni, určite som niekde videla recept bez oleja, s nejakým octovým nálevom. No teraz ho za svet neviem nájsť :-@ . Našla som len tento http://www.dobre-recepty.sk/detail/2979-nakladany-romadur/, ale aj tu je aj olej
ODPOVEDAŤ
Alexandra V. (Saha) ID 521, mimibazar.sk/saha (18.5.2011, 22:35)
To musi byt nebicko v papulke... Takto si predstavujem (trosku zavanajuci) raj ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (19.5.2011, 2:47)
Takto som dnes , vlastne včera, robila syr prvý krát, tak len dúfam, že bude "nebíčko v papuľke" :-) :-). Doteraz som robievala len klasiku - syr, cibuľa, celé korenie a olej
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu