. .. .. .. .. .. .
. .

Nakladaný Hermelín (Encián) - RECEPT 1685

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 1612 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov)


Nakladaný Hermelín (Encián)


[ recept č. 1685 zo dňa  ]


Nakladaný Hermelín (Encián)


POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme Hermelín alebo Encián, ja som robila z 2 ks, olivový olej, cesnak- 4 strúčiky, bobkový list- 2 ks, provensálske korenie, korenie (štyroch farieb alebo biele, môže byť kľudne aj čierne), soľ, chilli paprička (nemusí byť)

POSTUP PRÍPRAVY

veeeľmi jednoduchý

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Hermelín nakrájame na osminky- trojuholníčky, vložíme do uzatvárateľnej nádobky...
pridáme bobkový list, soľ, korenie, provensálske korenie, pretlačený cesnak, nakrájanú chilli papričku...
a zalejeme olivovým olejom... nádobku poriadne zatvoríme, uložíme na najskrytejšie miesto v chladničke :))) aby nás to nelákalo...čím dlhšie odpočíva, tým je chutnejší...u nás sa ale "koštuje" už po dvoch dňoch :)
výborne sa hodí k vínku...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Rizoto s tuniakom | Nakladaný Hermelín (Encián) | Americké cookies >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Yvona G. (yvon) ID 1354, mimibazar.sk/yvon (11.12.2007, 9:00)
Marcelka, aj ja som ho skúšala podľa Tvojho receptu a už som horobila x krát lebo je úžasný (L) (L) (L) Y
ODPOVEDAŤ
Eva D. (Evusik) ID 8428, mimibazar.sk/evusik (10.12.2007, 22:20)
Tak toto som robila presne podľa tohto návodu a bolo to suuuuper mňamky (Y) (Y) (Y)
(hello)
ODPOVEDAŤ
Ivana S. (Ikala) ID 7413 (1.8.2007, 19:56)
Toto robievam na Silvestra, ale nevidim dovod to neurobit aj teraz v lete. Najlepsi je na 5. den (Y)
ODPOVEDAŤ
Zuzana L. (zuzanabed) ID 4955, mimibazar.sk/zuzanabed (1.8.2007, 17:03)
Marcelka, práve som syr naložila a chystám sa ho vziať cez víkend k svokrovcom na rodinnú grilovačku. Dúfam, že budem mať úspech. ;-) ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
Mária P. (Mayka) ID 13577 (3.7.2007, 9:34)
Ahojky,
tak toto doma zobznujeme. Prave mame uz asi 3 dni naôlozeny hermelin a dali sme tam aj cibulu. Je to uzasna vec. (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu