. .. .. .. .. .. .
. .

Taliansky guláš - RECEPT 46915

Paola W. (Velcikova) ID 9522
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 18.12.2006
Naposledy: 28.10.2013 11:34
Aktualizácia: 3.3.2013 19:39
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 4
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 12
NÁVODY 0

HOVÄDZIE MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Taliansky guláš


[ recept č. 46915 zo dňa  ]


Taliansky guláš


POTREBNÉ PRÍSADY

Olej, 3 veľké cibule, trocha červeného vína - cca 150ml, 500g hovadzie masko, rajčinový pretlak a rajčiny v konzerve, soľ. Ako príloha sa hodia ňoky, alebo špecle. Ja som robila špecle z celozrnnej múky, vajca, vody a soli.

POSTUP PRÍPRAVY

Originálny recept od origiálneho taliana:-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Masko nakrájané na veľkosť vhodnú do pusy :-) a cibuľa na drobno.


Cibuľu osmažíme na oleji a pridáme osmahnúť aj masko.


Pridáme trocha vína a necháme ho varom odpariť....


Po odparení vínka pridáme pretlak a rajčiny z konzervy. Tie varechou trocha rozmliaždime na menšie kúsky.


Podľa chuti dosolíme a na slabom ohni dusíme, kým je maso hotové. Ja obyčajne dusím 1 a pól, až 2 hodiny...



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Moja prvá torta | Taliansky guláš | Hubové rizoto >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu