končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
HOVÄDZIE MÄSO |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)Taliansky guláš[ recept č. 46915 zo dňa 29.3.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY Olej, 3 veľké cibule, trocha červeného vína - cca 150ml, 500g hovadzie masko, rajčinový pretlak a rajčiny v konzerve, soľ. Ako príloha sa hodia ňoky, alebo špecle. Ja som robila špecle z celozrnnej múky, vajca, vody a soli. POSTUP PRÍPRAVY Originálny recept od origiálneho taliana:-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Masko nakrájané na veľkosť vhodnú do pusy :-) a cibuľa na drobno. Cibuľu osmažíme na oleji a pridáme osmahnúť aj masko. Pridáme trocha vína a necháme ho varom odpariť.... Po odparení vínka pridáme pretlak a rajčiny z konzervy. Tie varechou trocha rozmliaždime na menšie kúsky. Podľa chuti dosolíme a na slabom ohni dusíme, kým je maso hotové. Ja obyčajne dusím 1 a pól, až 2 hodiny... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |