. .. .. .. .. .. .
. .

Študentský jablkový hrnkáč - RECEPT 46055

Sandra Ch. (Sandra13) ID 11360
.
mimibazar.sk/sandra13
Oblasť: Žilina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 10.2.2007
Naposledy: 1.8.2022 21:34
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 222
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 6
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


Študentský jablkový hrnkáč


[ recept č. 46055 zo dňa  ]


Študentský jablkový hrnkáč


POTREBNÉ PRÍSADY

Suroviny Cesto: 1 hrnček mlieko 1/4 hrnčeka olej 1/2 hrnčeka cukor 1 hrnček múka polohrubá 1 ks kypriaci prášok 2 ks vajcia 1 ks vanilkový cukorOstatné: 2 ks jablko kyslé 1 ks škoricový cukor Posýpka: 1/2 hrnčeka polohrubá múka 1/2 hrnčeka cukor 1/4 hrnčeka olej Pečte cca 30 minút pri 180 °C

POSTUP PRÍPRAVY

Hrnček ccadvojdecový. Do jednej misky si nastrúhame na hrubo dve väčšie kyslejšie jablká.Tieto jablká zľahka zmiešajte so škoricovým cukrom. Šťavu nevytláčajte, nechajte ju v miske. V druhej miske si spravte posýpku tak, že múku, cukor a olej rukami pomrvte na polosypkú zmes. V tretej miske si spravte cesto tak, že do mlieka dajte olej a vajcia, rozšľahajte ich metličkou. Potom pridajte cukor, vanilkový cukor, múku a kypriaci prášok. Všetko spolu vymiešajte na riedke cesto.

Na plech dajte papier na pečenie alebo ja som vymazala maslom a vysypala polohrubou múkou.. Na cesto rukou porozhadzujte nastrúhané jabĺčka aj so šťavou. Zasypte to všetko posýpkou a dajte piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov pol hodiny. Počas pečenia rúru neotvárajte
<< Poľovnícke kuracie pečienky | Študentský jablkový hrnkáč | mickey clubhouse-mikiho klubík >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Eva K. (Jolana) ID 36903 (25.5.2014, 16:37)
Dnes som ho piekla v remoske (mám tú väčšiu), nakoľko ide o malú dávku a nielen vyzerá dobre ale chutí výborne (Y) (Y) (Y).....určite ho budem robievať častejšie, pretože je fakt dobrý...vrele odporúčam (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mária K. (marienka1608) ID 140659 (4.3.2012, 12:01)
No vyzera naozaj chutne, ale ja si myslim ze by to malo ist do tortovej formy, pretoze je velmi nizky a krehky. Ale chuti naozaj vyborne, len ked ho budem robit nabuduce tak to dam naozaj do tej formy. (H)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Sandra C. (Sandra13) ID 11360, mimibazar.sk/sandra13 (18.2.2012, 9:38)
aj dnes sa u nás pečie a rozvoniava ,-) (C)

(hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Sandra C. (Sandra13) ID 11360, mimibazar.sk/sandra13 (14.2.2012, 16:17)
Dnes som vyskúšala, je výborný, tak sa o recept delím aj vami. Všetko to máte hotové za cca 5 min., a šup do trúby ^o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu