
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6) |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
poleva na medovníčkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY toto je len pre moju archiváciu, zlatá babenka mi vysvetlila ako na to, a chcem si to uložiť a nejde to inak ako cez ,,moje recepty,, takže ak to niekomu pomože... POSTUP PRÍPRAVY Ahoj Sandra, som rada ze sa ti pacia moje medovnicky. Polevu robim 1 bielko a 180 g praš.cukru..ale ak je vajco mensie radsej iba 150 g cukru. najlepsie je dat hned 130 g a potom pridavat po lyzici. Daj par kvapiek citronu,poleva bude leskla asi 10 kvapiek..od oka. Preosievam 3 x. Miesam mixerom na 1 stupen..a metlickami na kysnute cesto. Koli tomu aby sa poleva moc nenadychala a nebola bublinkova. asi 10 min..naberiem trosku polevy na lyzicku spravim pasik a ked drzi na kraji misky a moc nesteka tak je dobra. Polovicu si das do sacka a odstrihni kusok rozka aby si kreslila na tenucko....druhu polovicu polevy pouzijem na velke plochy...pridam par kvapiek Vody a ked neberies na lyzicu a steka to z nej ako keby si miesala teply puding tak je to dobre...na medovnicku si spravis okraje ked uschnu natres riedku polevu pohrkas medovnikom a musi to byt hladke a rovnomerne. Inak to neviem napisat. Ahoj. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=50505&user=53831 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 56 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 14.12.2015, 16:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() mickey clubhouse-mikiho klubíkPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1xtelefon:-) POSTUP PRÍPRAVY 0910 782 516 - pani Rašovcová, oblasť: Hričovské Podhradie -Žilina neskutočne vymakaná a dobrá-šťavnatá torta-mňam už sme ju dojedli-váha 6kg-a už nie je nič od včera:-))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 17.7.2012, 19:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Študentský jablkový hrnkáčPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny Cesto: 1 hrnček mlieko 1/4 hrnčeka olej 1/2 hrnčeka cukor 1 hrnček múka polohrubá 1 ks kypriaci prášok 2 ks vajcia 1 ks vanilkový cukorOstatné: 2 ks jablko kyslé 1 ks škoricový cukor Posýpka: 1/2 hrnčeka polohrubá múka 1/2 hrnčeka cukor 1/4 hrnčeka olej Pečte cca 30 minút pri 180 °C POSTUP PRÍPRAVY Hrnček ccadvojdecový. Do jednej misky si nastrúhame na hrubo dve väčšie kyslejšie jablká.Tieto jablká zľahka zmiešajte so škoricovým cukrom. Šťavu nevytláčajte, nechajte ju v miske. V druhej miske si spravte posýpku tak, že múku, cukor a olej rukami pomrvte na polosypkú zmes. V tretej miske si spravte cesto tak, že do mlieka dajte olej a vajcia, rozšľahajte ich metličkou. Potom pridajte cukor, vanilkový cukor, múku a kypriaci prášok. Všetko spolu vymiešajte na riedke cesto. Na plech dajte papier na pečenie alebo ja som vymazala maslom a vysypala polohrubou múkou.. Na cesto rukou porozhadzujte nastrúhané jabĺčka aj so šťavou. Zasypte to všetko posýpkou a dajte piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov pol hodiny. Počas pečenia rúru neotvárajte ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 25.5.2014, 16:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Poľovnícke kuracie pečienkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY -údená obyčajná slaninka cca 50g, -1 cibuľa, -1 strúčik cesnaku, -1 malý kvalitnejší paradajkový pretlak alebo paradajková drť, -čerstvé šampiňony cca150g, -1,5dcl červené víno, -kuracie pečienky cca 0,5-1 kg, soľ, -čierne korenie, tymiám asi štvrťka čajovej lyžičky -olej asi 1Polievková lyžica POSTUP PRÍPRAVY -slaninku nakrájať na drobno a opražiť ak pustí málo tuku pridať olej -na tomto potom osmažiť nakrájanú cibulu a cesnak na plátky -do tohto rozhorúčeného základu vložiť opiecť umyté kuracie pečienky -nechať vačšie kusy a opražiť do hneda z oboch stán -pridať umyté šampiňóny pokrájané na plátky, spolu restovať, kým šampiňóny pustia šťavu -potom pridať pretlak, červené víno, tymián ,soľ a korenie -spolu ešte nechať prevrieť cca 2-4min Podávať s čím komu pasuje- u nás ryža, hranolky alebo bageta ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 19.2.2011, 21:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
DIABOLSKÁ POCHÚŤKA ( nie pikantná)POTREBNÉ PRÍSADY morčacie, alebo kuracie alebo bravčové, podľa chuti, cibuľa, cesnak, mäsko, mletá sladká červená paprika, lečo, šampiňóny ( čerstvé sú na toto lepšie),dobrý kečup, olej, soľ, korenie, syr na strúhanie Na chlieb vo vajíčku- vajce, soľ, chlieb, olej na vyprážanie POSTUP PRÍPRAVY Postup: na cibulke osmažiť morčacie prsíčka nakrájané na kúsky, opiecť, pridať červenú sladkú papriku, podliať , osoliť, pridať na látky 1 strúčik cesnaku, pomaly dusiť cca 20min, pridať lečo, čerstvé šampiňóny nakrájané na hrubšie plátky, spolu podusiť ešte asi 15 min, pridať asi 1,5 dcl dobrého kečupu, nie pretlak, bolo by to z neho kyslé,netreba moc podlievať vodou, aby to nebolo riedke, aj šampiňóny pustia šťavu, dochutiť soľou, čiernym korením, ak by bolo moc riedke može sa trochu zahustiť múkou rozšľahanou v trošíčke vody a ešte prevariť. Na tanier dať 2-3 kúsky chlebíka vo vajci, naložiť diabolku a posypať strúhaným syrom. P.S. typ pre manžela - možete na tanieri dochutiť čili ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 4.4.2013, 9:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() MOJA 1.POŤAHOVANÁ TORTA PRE MAMINKU K 60-kePRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (19) posledné: 30.11.2009, 20:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6) |