končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
HUBY |
Monika B. (Monullik) ID 170902 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | mrazenie šampiňónkov[ recept č. 45932 zo dňa 10.2.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY ľubovolné množstvo čerstvých šampiňónikov, potravinárska kys. citrónová, horúca voda POSTUP PRÍPRAVY Keďže som nemala skúsenosti z mrazením čerstvých šampiňónov, hrabala som sa na nete, a vybrala som si čo sa mi najviac páčilo :) Dávam, to sem aby som v prípade zabudnutia vedela kam z konopí :p alebo pre začiatočníčky ako ja :) Čerstvé šampiňóny som prepláchla v studenej vode, aby neboli špinavé. Potom som ich ošúpala a pookrajovala zaschnuté stopky. Nakrájala som ich na hrubšie plátky, medzi tým som si dala zovrieť vodu a zaliala ňou cca 2 PL kys. citrónovej. Hríby som vo vode nechala +/- 4 min, potom som ich scedila a nechala v sitku vychladnúť. Keď vychladli dala som ich do nádobiek na mrazenie a šup do mrazáku :)) Dočítala som sa, že sa nemajú skladovať dlhšie ako 3-4 týždne..... ale všade písali inak ... u nás sa aj tak dlho neochladia :D OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Martina F. (mata3636) ID 133276 (10.2.2012, 10:37) | |
to sú šampiňóny, oprav si to, prosím ťa | |
ODPOVEDAŤ |
Monika B. (Monullik) ID 170902 (10.2.2012, 11:00) | |
chybička se vloudila krajšie by upozornenie vyznelo so smajlom móžem já za to, že to doma tak všetci voláme? nejako sa to na mňa nalepilo no | |
ODPOVEDAŤ |
Martina F. (mata3636) ID 133276 (10.2.2012, 14:14) | |||
ok, nikto nie je dokonalý | |||
ODPOVEDAŤ |
Monika B. (Monullik) ID 170902 (10.2.2012, 15:10) | |||
šak teda sme iba ľudia že ma to nenapadlo hneď , aj ja že čo mi to podčiarkuje | |||
ODPOVEDAŤ |