. .. .. .. .. .. .
. .

Brokolicová panvička - RECEPT 457

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633
.
mimibazar.sk/emka
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.8.2005
Naposledy: 12.12.2015 7:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 204
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 496
NÁVODY 12

ZELENINOVÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Brokolicová panvička


[ recept č. 457 zo dňa  ]


Brokolicová panvička


POTREBNÉ PRÍSADY

brokolica * asi 1,5-2 dcl šľahačkovej smotany * tvrdý syr * soľ * trocha oleja * PRÍLOHA: varené zemiaky

POSTUP PRÍPRAVY

Výborné jednoduché jedlo, zvládol by ho aj "škôlkár - malkáč", keby sme mu to dovolili. Prepáčte, môj škôlkársky slang, ale už sa na mňa lepí...... pomóc!!!!! Pozná niekto psychoanalytika?????!!!!!!!
Toto jedlo pravdepodobne zasa nebude vhodné pre naše testosterónové polovičky, chýba v ňom kus šnicle, mäsa, karmenádlu, dokonca aj černohorský rezeň.... Ale čo tak byť aspoň trocha sebecká a uvariť si výborné jedlo iba pre seba! Má to tú výhodu, že NIKTO Vám ho nezje!!!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Brokolicu varím kvôli zachovaniu všetkých vitamínov výhradne v pare. Do hrnca dajte vodu, parák a nechajte vodu zovrieť. Kľudne ju osoľte.


2. Na parák položte brokolicu. Obrežte hrubšie časti, tie by sa varili dlho, pokiaľ by zmäkli a z ostatnej časti brokolice by ostal mišung, ktorý by dokonca aj zhnedol. Pre zachovanie krásnej zelenej farby a skrátenia času parenia odkrojte celý hlúbik a odložte si ho do polievky.


3. Hrniec prikryte pokrievkou a nechajte variť 20-30 minút do mäkka. Ak chcete, brokolicu osoľte.


4. Po dvadsiatich minútach je brokolica uvarená, má krásnu farbu a chuť.


5. Brokolicu rozdeľte do panvičiek alebo ju naukladajte do pekáčika, ktorý trocha vymastite olejom.


6. Posypte strúhaným syrom, zalejte troškou šľahačkovej smotany a dajte zapiecť pri teplote 200 stupňov na pár minút, pokiaľ sa syr zapečie do zlata.


7. A hotovo. Podávame s varenými zemiakmi. Brúúú chuť!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Anglická krémová zemiaková polievka | Brokolicová panvička | Hroznový šťavnatý koláč >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (upravené 12.10.2006, 19:53)
Maci ty si bola u mňa v mrazničke pre brokoličku ;-) :-) :-) To je veéééééééééľmi dobré a ja tam pridám trošku jogurtu a potom už mi len tečú slinky :-P :-P :-P Super (F) (K) (F) (K)
ODPOVEDAŤ
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (12.10.2006, 19:26)
Fufiček, bodaj si mala pravdu :-) Videla som Tvoju brokolicu, tíško som závidela :-) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu