
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Božena P. (vilma01) ID 95980 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Odpalovane venčeky[ recept č. 43499 zo dňa 16.10.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 400g margarin,150g polohruba muka,300ml vody,štipka soli,750ml mlieko,2 zlate klasy, 150g praško.cukor,500ml šlah smotany,2 stužovačešlahačky,4 vajcia. POSTUP PRÍPRAVY Na sporak dame vodu,150g margarinu a štipku soli .Nechame zovriet do vriacej dame polohr muku a uvarime kašu.Nechame vychladnut .Do vychladnutej dame 4 vajcia a dame do ozdob vrecuška a robime venčeky.Pečieme v rure.Upečene vyberieme a nechame vychladnut .Vychladnute prekrojime a dame na to kr em a vyšlah šlahačku a prikryjeme. KREM: Z mlieka,cukru a zlateho klasu urobime hustu kašu nechame vychladnut .Medzitym sa vymiešame margarin a potom do nho vmiešame kašu zo zlateho klasu .Dame do ozdobn vrecuška a ozdobime venčeky.Z šlahač smotany,stužovača a cukru podla potreby vyšlahame šlahačku dame na krem .Nakoniec prikryjeme rozkrojen venčekom. |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (17.10.2011, 20:07) |
tie milujem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |