
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Bôčik s čínskou kapustou[ recept č. 4159 zo dňa 24.2.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500 g prerasteného bôčika, čínska kapusta, 1čl škrobovej múčky, 1čl octu, 50 ml vody, petržlenová vňať, sojová omáčka, mletý zázvor, rasca, soľ POSTUP PRÍPRAVY Bôčik pokrájame na kocky a v miske ho premiešame so sojovou omáčkou. Listy kapusty pokrájame na plátky, škrobovú múčku,zázvor, ocot a sojovú omáčku rozmiešame vo vode. Hlbšiu panvicu potrieme tukom, dáme na ňu bôčik, miešame a dávame pozor aby sa nám bôčik dusil a nie opekal ! Okoreníme, pridáme petrž. vňať, asi po 5 minútach vmiešame kapustu a za stáleho miešania udržiavame silný oheň. O daľších 5-7 minút prilejeme omáčku, miešame, kým nezhustne a nezhnedne.Kapusta musí byť lesklá a sklovitá. |