. .. .. .. .. .. .
. .

Živánska - RECEPT 8242

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 48024 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Živánska


[ recept č. 8242 zo dňa  ]


Živánska


POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové mäso, slaninka, domáca klobása, čerstvé šampiňóny, cibuľa, zemiaky, soľ, olej, rasca, grilovacie korenie šalát: biela kapusta, mrkva, jablko, menšia cibuľa, olej, práškový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky očistíme a pokrájame na väčšie kúsky. Taktiež si pokrájame mäso, klobásku, na hrubšie pásiky slaniny, na hrubšie kolieska cibuľu a očistíme si šampiňony (zbavíme ich stopiek, necháme si len klobúčiky). Na plech nalejeme trošku vody, na to uložíme zemiaky, posolíme, na to uložíme mäso, posypať grilovacím korením a potom už len rovnomerne poukladáme slaninku, klobásu, šampiňóny, cibuľu. Všetko to trochu polejeme olejom a zakryjeme alobalom. Dáme piecť do predriatej rúry na 220 stupňov. Najskôr pečieme 1 hodinu, potom alobal dáme dole a pečieme ďalej skoro trištvrte hodiny. Občas premiešame a je potrebné občas doliať vodu, prípadne ja používam ochutený vývar z polievky.

Medzitým si pripravíme šalát: nadrobno nakrájam cibuľku, na strúhadle nadrobno nastrúhať mrkvu, taktiež na strúhadle nastrúhať jablko a aj bielu kapustu (na tom väčšom). Všetko to zmiešať, pridať asi 1 čajovú lyžičku práškového cukru a 1 polievkovú lyžicu oleja.
Dobrú chuť.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

pripravené do rúry na pečenie, ešte zakryť alobalom a môže sa piecť
dobrú chuť


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Podzimní okno | Živánska | Lístkové prasačie ušká s tvarohom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu