. .. .. .. .. .. .
. .

Rillons - RECEPT 4158

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 30389 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Rillons


[ recept č. 4158 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1-2 kg bôčika, 2 dl bieleho vína

POSTUP PRÍPRAVY

Bôčik by nemal byť veľmi tučný a mal by byť pekne prerastený.Rozrežeme ho na malé kúsky - asi 4 cm. Posolíme, pokoreníme a dáme odležať na 24 hodín. Na druhý deň nalejeme do pekáča víno, vložíme kúsky bôčika a dáme variť. Ked víno zovrie a mäso sa začne pražiť, zmiernime oheň. Takto ho pekáme za občasného obracania asi pol hodiny. Potom mäso z masti vyberieme , necháme vychladnúť a podávame s chlebom.Masť si odložte nabudúce,ked budete recept opakovať.
<< Bôčikové závitky | Rillons | Bôčik s čínskou kapustou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu