. .. .. .. .. .. .
. .

Langoše - RECEPT 4141

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 2629 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Langoše


[ recept č. 4141 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg múky špeciálky (hladkej), 1/2 l mlieka, 10 Dkg kvasníc, trochu cukru, 1 vajce,1 PL soli, 1/2 malej lyžice sódy bikarbóny, 1malá lyžica octu, troška kmínu, 1 pochúťková smotana, cesnak podľa chuti, kečp, syr, tatárska omáčka.

POSTUP PRÍPRAVY

Z prísad spracujeme cesto, ktoré necháme riadne vykysnúť, (cesto je potom možné uložiť i do ľadničky). Urobíme si guľky z cesta vo veľkosti päste, tie roztiahneme do požadovanej veľkosti a opečieme na oleji, potrieme rozmačkaným cesnakom zmiešaným zo soľou, príp. môžme nastrúhať na ešte teplý korpus eidamský syr či pridať kečup, tatárku, majolku, proste to čo máte radi. Dobrú chuť Vám prajem.
<< Zemiaky zapekané s kuracím mäskom a klobásou | Langoše | Koláčiky mojej mamky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu