
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Eva G. (evonka) ID 27244 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Zemiaky zapekané s kuracím mäskom a klobásou[ recept č. 4140 zo dňa 23.2.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 2 kusy kur.rezňov,kúsok klobásky, surové zemiaky, 3 vajcia,1dc smotana na varenie,soľ,korenie,vegeta,rasca,olej POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky ošúpeme,nakrájame na kocky,super,že sa nevaria,klobásku na krúžky,kuracie mäsko na rezančeky.Premiešame s prísadami na ochutenie a lyžicou oleja a dáme do zapekacej misy.Rozšľaháme vajíčka,smotanu a lyžicu vegety a vylejeme na zemiaky.Pečieme cca hodinu na 220 st. Je to podobné ako francúzske zemiaky,len príprava je rýchlejšia a je to jedno z jedál ktorého je dosť aj na obed,aj na večeru. |