. .. .. .. .. .. .
. .

MOJA BRYNDZOVÁ NÁTIERKA - RECEPT 40517

Katarína T. (studiokatja) ID 26305
.
mimibazar.sk/studiokatja
Bazárik v Čechách
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.11.2007
Naposledy: 29.4.2024 14:33
Aktualizácia: 29.4.2024 13:23
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 91
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 573
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 127
NÁVODY 0

NÁTIERKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


MOJA BRYNDZOVÁ NÁTIERKA


[ recept č. 40517 zo dňa  ]


MOJA BRYNDZOVÁ NÁTIERKA


POTREBNÉ PRÍSADY

250g bryndze, 1/2ČL morskej soli, 1ČL Ras el Hanout /alebo čerstvo rozdrvený kmín/, 2ČL červenej papriky, 1 mladý cesnak, 3 jarné cibuľky, 180g pochúťková hustá smotana - môžete si dať podľa toho, čo chcete s nátierkou robiť, akú hustotu potrebujete.

POSTUP PRÍPRAVY

Nátierku robím nielen na chlebík, ale aj na slané krekry k vínku, alebo plním zeleninku, rajčiny, hríbiky, papriku, dokonca aj ovocie je super, napr. plnené broskyne...plnené vajíčka sú tiež fantastické, proste môžete urobiť chuťovky na posedenie s priateľmi :-)

Do misky si dáme bryndzu, soľ a kmín a premiešame.Pridáme červenú papriku a zapracujeme.
Cesnak si nasekáme na drobno a pridáme k zmesi, premiešame a pridáme nakrájanä jarnú cibuľku.
Nakoniec zapracujeme smotanu.
Dáme do nádobky a v chladničke necháme odležať, aby sa všetky chute prepojili.

Dobrú chuť !!!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Potrebné ingrediencie...


..do misky dáme bryndzu...


.pridáme soľ, ras el hanout /kmín/-


...pridáme červenú papriku...


..mladý cesnak ošúpeme..


...nasekáme...


..vmiešame do bryndze...


...cibuľku nakrájame..


...pridáme k zmesi...


...pridáme smotanu..


...premiešame. Dáme do nádobky a necháme v chladničke odležať. Ak Vám čas súri, môžete použiť aj hneď, ale po odležaní sa ingrediencie viac prepoja..


..dnešné raňajky..DOBRÚ CHUŤ :-)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< REBARBOROVÝ KOLÁČ | MOJA BRYNDZOVÁ NÁTIERKA | ČOKOLÁDOVÝ KOLÁČ >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu