končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
NÁTIERKY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | MOJA BRYNDZOVÁ NÁTIERKA[ recept č. 40517 zo dňa 6.6.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 250g bryndze, 1/2ČL morskej soli, 1ČL Ras el Hanout /alebo čerstvo rozdrvený kmín/, 2ČL červenej papriky, 1 mladý cesnak, 3 jarné cibuľky, 180g pochúťková hustá smotana - môžete si dať podľa toho, čo chcete s nátierkou robiť, akú hustotu potrebujete. POSTUP PRÍPRAVY Nátierku robím nielen na chlebík, ale aj na slané krekry k vínku, alebo plním zeleninku, rajčiny, hríbiky, papriku, dokonca aj ovocie je super, napr. plnené broskyne...plnené vajíčka sú tiež fantastické, proste môžete urobiť chuťovky na posedenie s priateľmi :-) Do misky si dáme bryndzu, soľ a kmín a premiešame.Pridáme červenú papriku a zapracujeme. Cesnak si nasekáme na drobno a pridáme k zmesi, premiešame a pridáme nakrájanä jarnú cibuľku. Nakoniec zapracujeme smotanu. Dáme do nádobky a v chladničke necháme odležať, aby sa všetky chute prepojili. Dobrú chuť !!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Potrebné ingrediencie... ..do misky dáme bryndzu... .pridáme soľ, ras el hanout /kmín/- ...pridáme červenú papriku... ..mladý cesnak ošúpeme.. ...nasekáme... ..vmiešame do bryndze... ...cibuľku nakrájame.. ...pridáme k zmesi... ...pridáme smotanu.. ...premiešame. Dáme do nádobky a necháme v chladničke odležať. Ak Vám čas súri, môžete použiť aj hneď, ale po odležaní sa ingrediencie viac prepoja.. ..dnešné raňajky..DOBRÚ CHUŤ :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |