Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Kristína P. (Kitty26) ID 3488 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)
Šmirkáš (bryndzová nátierka)
[ recept č. 42172 zo dňa 19.8.2011 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
250 g bryndze, 100 g masla, malá cibuľka, 2 PL horčice, 1 ČL mletej papriky
POSTUP PRÍPRAVY
Bryndzu zmiešame so zmäknutým maslom a pridáme nadrobno nasekanú cibuľku a ostatné prísady. |
 | Zuzana L. (zanabela) ID 17727 (22.12.2011, 16:52) |
vynikajuci recept!!! s tou horcicou to nema chybu.... mnam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (23.12.2011, 15:31) |
Zuzka, teším sa, že chutilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana Z. (zuzanabb) ID 28786, mimibazar.sk/zuzanabb (19.8.2011, 20:04) |
mnaaaaam toto ma velmi rada len mi to robievame bez horcice nabuduce vyskusam aj s nou pre zmenu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |