. .. .. .. .. .. .
. .

Nekysnutý Syrovo - jablkový chlebík - RECEPT 39088

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DOMÁCE PEKÁRNE

ID 174273 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Nekysnutý Syrovo - jablkový chlebík


[ recept č. 39088 zo dňa  ]


Nekysnutý Syrovo - jablkový chlebík


POTREBNÉ PRÍSADY

1 PL oleja na vytretie formy, 500g hladkej múky, 1 ČL Prášku do pečiva, ½ ČL soli, 60g masla, 4 ošúpané a nastrúhané jabĺčka, 125g nastrúhaného syra (čedaru), 2 rozšľahané vajcia, ovsené vločky na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Recept na tento šťavnatý bochník plný chutí vznikol kedysi dávno v Anglicku. Má úžasnú chrumkavú kôrku a je výborný na pikniky a k čaju. Môžeme použiť akékoľvek jablká, najlepšie sú ale zelené kyslejšie druhy. POSTUP: 1. Formu na kilový bochník vytrieme olejom. 2. Vo veľkej mise zmiešame všetky prísady, najskôr suché, potom pridáme maslo, syr, jabĺčka a vajcia. 3. Hotové vypracované cesto preklopíme do vymastenej formy, posypeme ovsenými vločkami a pečieme v rúre predhriatej na 180º C cca 1 - 1½ hodiny. 4. Chlebík je hotový keď je vpichnutá ihlica čistá. 5. Po upečení po chvíľke vyklopíme a necháme vychladnúť na mriežke.
<< Mysky a syr :) | Nekysnutý Syrovo - jablkový chlebík | Prekladané bryndzové pagáče >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Barbora B. (bibi11) ID 45073 (27.10.2011, 20:12)
dnes som vyskúšala, lebo som nemala čas na kysnuté cesto je úuuuužasný, len sa po ňom zaprášilo! (zajic) (zajic) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Zlatka B. (Zlatka1312) ID 174273 (28.10.2011, 19:23)
To som Barborka veľmi rada, aj u nás vždy boduje |:o)
ODPOVEDAŤ
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (10.4.2011, 21:08)
krasny recept-vyskúšam (F)
ODPOVEDAŤ
Zlatka B. (Zlatka1312) ID 174273 (10.4.2011, 22:12)
(L) Dúfam, že bude chutiť (zajic)
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (10.4.2011, 20:39)
ty si na niektoré recepty tuším môj predskokan :-) (Y)
ODPOVEDAŤ
Zlatka B. (Zlatka1312) ID 174273 (10.4.2011, 22:13)
:^) nie som ja niečo také ako predpečník, alebo predpekár? ,-)
ODPOVEDAŤ
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (10.4.2011, 20:20)
chlebik vyzera uzasne niekedy vyskusam,ked bude doma viacej stravnikov.
ODPOVEDAŤ
Zlatka B. (Zlatka1312) ID 174273 (10.4.2011, 22:18)
(C) dúfam, že stravníkom bude chutiť (L)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (10.4.2011, 20:11)
Vyzerá to super, ale pre mňa je 500 g múky moc veľa (bezlepková - čím menej múky tým lepšie)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu