. .. .. .. .. .. .
. .

môj dnešný*♥*Smotanovo-rascový chlebík*♥* - RECEPT 17241

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DOMÁCE PEKÁRNE

ID 32120 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


môj dnešný*♥*Smotanovo-rascový chlebík*♥*


[ recept č. 17241 zo dňa  ]


môj dnešný*♥*Smotanovo-rascový chlebík*♥*


POTREBNÉ PRÍSADY

200 g polohrubej múky, 300 g hladkej múky T650, 250 ml vlažnej vody, 2 PL oleja, 1 čL octu, 2 kopcovité PL kyslej smotany, 1/2 kocky droždia, 2 čL soli, 1 čL drvenej rasce, 1 PL práškového cukru,

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Všetky prísady dáme do nádobky DP v príslušnom poradí (ja dávam najprv tekuté a potom pevné) a zvolíme si program: cesto.
Po vykysnutí dáme cesto na pomúčenú dosku a vytvarujeme ho podobne ako knedľu.
Bochník preložíme na plech s PNP, urobíme niekoľko zárezov a necháme ho ešte aspoň 15 - 20 minút kysnúť. Medzitým si vykúrime rúru na 230°C. Nakysnutý bochník potrieme slanou vodou a ak chceme, môžeme ho posypať ľubovolnými semienkami alebo rascou.
Pečieme najprv 15 minút pri 230°C, potom teplotu znížime na 180°C a pečieme ešte 20 minút pri zapnutom ventilátore.
Už som nemohla odolať tej vôni. Odkrojila som pätku, aj keď bol chlebík ešte horúci...mňamový!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Koložvárska kapusta - pochúťka nielen pre chlapov | môj dnešný*♥*Smotanovo-rascový chlebík*♥* | Vláčik >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Stanka K. (Stanulienka) ID 2402 (8.2.2011, 13:40)
Tento chlebík je naozaj genialny (L) Robila som ho uz viackrát a vzdy sa podaril na 1*** Vsetkym velmi chuti, a preto ho robievam hlavne na oslavy a akcie, kde sa chcem vytiahnuť... Fakt S (L)U (L)P (L)E (L)R (L)
A co je najdolezitejsie, vydrzi dlho cerstvy a nemrvi sa
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (9.2.2011, 19:57)
:-) Jejda, tak to sa veľmi teším (Y) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (upravené 6.1.2010, 7:29)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (jidlo) (jidlo) (jidlo) vyzerá super!!!!!
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (23.8.2009, 16:48)
Vydaril sa skvele, si sikulka (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (23.8.2009, 20:17)
:-$ ďakujem Adrika, áno, vydarený... chutil :-) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Dana B. (tawa) ID 47716 (23.8.2009, 15:05)
(Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (23.8.2009, 20:17)
:-) vďaka (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Gabriela H. (Gabika333) ID 45129 (23.8.2009, 13:52)
vyzera užasne (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (23.8.2009, 20:18)
Ďakujem Gabika :-) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu