končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MLETÉ MÄSO |
Judita K. (Judka) ID 3814 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Zatočená fašírka[ recept č. 38624 zo dňa 26.3.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY mleté mäso , soľ, mleté korenie, cesnak, vajíčko, vegeta ,suchý rohlík, šunka alebo dietna saláma , tvrdý syr na plátky ,horčica , olej, kyslá smotana POSTUP PRÍPRAVY mäso si pomelieme (alebo kúpime mleté), pridáme všetky prísady - ochutíme podla svojej chuti a množstva mäsa , ja som robila asi cca 1,4 kg mäsa a pridala som 1,5 suchého rohlíka namočeného vo vode , do tejto zmesi nedávam majoránku - je to tak podla mna chutnejšie ale záleží len od Vás ako to máte radi OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Pripravíme všetky suroviny - ja som zabudla pripraviť šunku , syr a horčicu - pretože som si zmes zarobila ešte ráno ale piekla som až teraz večer - aby si mohli zajtra zobrať do roboty :))) rohlík si namočíme do vody a ked je napitý klasicky ho vyždímame od vody - všetky prísady dáme do jednej nádoby a dobre spracujeme spracované - ja mám rada ked to odstojí pár hodín v chladničke ale robila som už aj okamžite na linku si dáme foliu - ja používam klasické čierne alebo modré vrecko na smeti ... každý ako uzná za vhodné - namočíme vodou alebo málinko potrieme olejom - lyžičkou začneme nakladať a ucapkávať zmes do tvaru obdlžnika - resp. ako sa nám to darí asi takto ... ked je tá zmes odstáta tak lepšie drží - mäso je v pohode - ale je večer a mobilom to moc "nefotí" ... ked to máme potrieme to celé primerane horčicou a naložíme šunku (alebo dietnu salámu - kto na čo má chuť)a syr asi takto - pozor treba tam nechať miesto .. aby sa pri zatočení plnka nevysunula von sáčkom zatočíme fašírku - asi takto zatočená - pripravíme plech ktorý vymastíme - len tam kde je fašírka alebo bude uložená ... s tým sáčkom čo máme pod mäskovou roládkou ju premiestnime na plech - kvôli tomuto kroku mám rada tento pevnejší sáčok - konce utlapkáme dovnútra - asi takto - ako vyššie uvádzam mäso je v poriadku len foto nie je moc dobré - jednak mobilom a ešte tam je aj "neonka" potrieme to kyslou smotanou kolko sa dá - a pridáme trošku vody do plechu - asi takto - aby nám to nehorelo kým sa to nerozpečie aspon jeden krát to ešte potrieme smotanou - čo sa pečenia týka rešpektujte skúsenosti so svojou trúbou - táto naša stará plynová už pečie na heslo ... upečená - stačí ked smotanka je ružová hore - dodáva to tej fašírke velmi zvláštnu chuť - ako vidíte hned po upečení si ju uvolním s plechu takou tou podberačkou - aby sa mi to tam neprilepilo - trošku vychladnúť a krájať OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Jessica Z. (Trans 74) ID 329705 (9.5.2018, 16:01) |
Tak sa mi vidí, že túto plnenú fašírku urobím na sobotu a nedeľu. Urobím k tomu sviečkovú omáčku a knedľu. Ďakujem pekne za tento veľmi interesantný recept!!! Pekný pozdrav z Hamburgu!!!!! |
ODPOVEDAŤ |
Katarina S. (candylove1) ID 206206 (24.8.2011, 20:25) | |
vyborna fasirka podarila sa, do stredu sme dali este vajicka a tiez sme nemali smotanu tak sme ju len tak potreli olejom ale aj tak bola dobra odporucam | |
ODPOVEDAŤ |
maria s. (ursula4) ID 182697 (25.7.2011, 13:46) |
dnes som robila túto vynikajúcu fašírku.Piekla som ju na papieri na pečenie,čím som odbúrala čistenie plechu-doporučujem. |
ODPOVEDAŤ |
Lucia F. (Lucka7) ID 22900 (8.4.2011, 17:43) | |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana G. (Zuzug) ID 38180, mimibazar.sk/zuzug (8.4.2011, 17:14) | |
Vdaka za vynikajuci recept!!! Ja som pridala aj kelimok sladkej smotany, mozem povedat, ze lepsiu fasirku som v zivote nejedla!!!!! UUUUUUUUUUzasnaaaa!!! |
|
ODPOVEDAŤ |
Andrea J. (mandusa) ID 24820 (27.3.2011, 23:54) |
Mňam, vyzerá výborne |
ODPOVEDAŤ |
miriama v. (milovancek01) ID 162648 (25.7.2011, 13:16) | ||
preco mi to popraskalo?co som urobila zle???????????????? | ||
ODPOVEDAŤ |