končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KRÁLIČIE MÄSO |
Zdenka C. (ZdenkaCh) ID 187637 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Zajačie rezne[ recept č. 38622 zo dňa 26.3.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1kg zajačieho mäsa, 1kg mastnejšieho bôčika, 20dkg tvrdého syra, soľ, ČMK Trojobal: hladká múka, vajíčko, strúhanka POSTUP PRÍPRAVY Zajačie mäso a bôčik pomelieme na drobno. Pridáme nastrúhaný syr a soľ a ČMK podľa chuti. Najlepšie je to pripraviť večer a do rána nechať postáť. Tvarujeme rezne asi na veľkosť dlane ale nie príliš hrubé ale ani príliš tenké aby sa nelámali pri obalovaní. Obalíme v trojobale a pražíme ako klasické rezne. Rezníky sú superné a najmä ak vaše deti alebo rod. príslušníci nechcú zajačie mäso lebo to ani nieje cítiť :)) Dobrú chuť prajem !!! |