Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Maja c. (macis) ID 63536 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov)
Plnená fašírka
[ recept č. 11778 zo dňa 2.3.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
1kg mletého mäsa, 3PL vegety, 1 kyslá smotona, 5 vajec, šunka, plátkový syr, uhorky, kápia, príp. kukurica, hrášok (kto čo má rád)
POSTUP PRÍPRAVY
..
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
Deň vopred si zmiešame mleté mäso, vegetu a smotanu. Necháme cez noc v chladničke. |
![]() |
Najskôr si pripravíme praženicu z 5 vajec. |
![]() |
Mäso rozvaľkáme, alebo prstami roztláčíme na fólií do štvorca. |
![]() |
Do stredu poukladáme šunku, syr, uhorku, kápiu príp. kukuricu, hrášok a praženicu |
![]() |
zatočíme |
![]() |
dáme na vymastený plech a upečieme (cca1hod.) |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
 | Martina C. (mg6683) ID 13550, mimibazar.sk/mg6683 (7.11.2012, 17:54) |
este doplnim k Majkinmu receptu - robime to aj my roky - kludne si ju dajte do alobalu - celu tu roladu, tak aby ste mali spoj alobalu navrchu - ona sama pusti stavu, pekne sa masko najprv udusi a potom treba pootvorit a nechat upiect korocku a nebude cely pekac zaspineny + este ja davam aj struhany syr do toho maska, tiez to trosku zjemni chut  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Maja c. (macis) ID 63536 (8.11.2014, 20:21) |
dobry napad s tym alobalom  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (17.11.2011, 20:59) |
jej, tak na nedelu sa tešim, ako si obedik vychutname , raz som to robila, a malo to velky uspech  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Maja c. (macis) ID 63536 (7.4.2009, 21:31) |
dakujeem.. je to recept mojej kolegyne... aj mne velmi chuti... preto som ho sem dala pekne ukaze aj na oblozenej mise  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
KATARINA B. (KATIKA1982) ID 32119 (6.4.2009, 10:02) |
tato faširka je neskutočna.moj manžel sa jej nevedel dojest.dakujem za super recept  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Nina G. (shitanshah) ID 70486 (15.3.2009, 15:29) |
nemam kyslu smotanu ... a ked dam sladku ? ... idem to skusit ... ale vyzera to vazne vyborne ...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Maja c. (macis) ID 63536 (15.3.2009, 20:24) |
no to neviem aku funkciu tam ma ta smotana.... snad moze byt aj sladka skus a napis ako sa podarilo...mozno to bude nevidana fajnovost  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (2.3.2009, 20:59) |
Majka taketo niečo som hladala , isto vyskušam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Maja c. (macis) ID 63536 (2.3.2009, 20:48) |
ja som to nepodlievala, pusti to šťavu, ale ako je kto zvyknutý možte aj podliať. Pečie sa to pri 180-200 stupnov. A ešte tú fašírku otočte tak, aby ten spoj bol naspodu. Nie ako ja :o)) |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva K. (Vrsovanda) ID 55880 (2.3.2009, 17:52) |
Vypada to vyborne!! Ma se to prikryt a podlit??? V jak horkem troube se to pece???  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zdenka H. (Zdenka55) ID 24381 (2.3.2009, 15:21) |
A nepodlieva sa ? Ďakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (2.3.2009, 13:03) |
majka, vyzera to uzasne  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |