. .. .. .. .. .. .
. .

Bravcova pecienka s cibulkou - RECEPT 38525

Maria M. (misqs17) ID 166394
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 18.9.2010
Naposledy: 18.5.2015 19:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 66
NÁVODY 0

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)


Bravcova pecienka s cibulkou


[ recept č. 38525 zo dňa  ]


Bravcova pecienka s cibulkou


POTREBNÉ PRÍSADY

500 g bravcovej pecene * 1 vacsia cibula * 1 zelena paprika * olej, mleta sladka paprika, drvena rasca, sol, majoranka * vyvar (cca. 500ml) * muka * ryza ako priloha

POSTUP PRÍPRAVY

vid foto

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


cibulku a papriku nakrajame na drobno, osmazime na oleji do sklovita


pecen umyjeme, nakrajame na mensie kusky, znova premyjeme a dame dusit na cibulku, Posypeme mletou paprikou a rascou. Premiesame a dusime za obcasneho miesanie aspon 15 minut.


po 15 minutach posypeme pecen mukou a premiesame.


Pridame majoranku, premiesame.


Pecienku zalejeme vyvarom a dusime dalsich 30 minut alebo do zmaknutia. Zhruba pat minut pred koncom dochutime solou a nechame dojst. Podavame s ryzou.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Lečo so slaninkou | Bravcova pecienka s cibulkou | Pistáciová zmrzlina >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Jana B. (cheesecake) ID 176658 (10.2.2012, 11:02)
Ahojky, mozno amaterska otazka, vyvar ma byt zeleninovy ci hovadzi? *-)
dakujem
ODPOVEDAŤnahlásiť
Maria M. (misqs17) ID 166394 (10.2.2012, 14:30)
ja vzdy davam aky mam po ruke...moze byt zeleninovy,ale ked je bravcove, aj bravcovy aj hovadzi moze byt :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana L. (STING) ID 9639 (22.3.2011, 20:53)
ved pecienka po hodine dusenia musí byť tvrda ako kamen *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Maria M. (misqs17) ID 166394 (22.3.2011, 21:16)
bravcova je akurat makka...nie celkom hodinu, dolezite je ku konci ju skusat, ked je makka, je hotova..tak som to aj napisala... :-S
ODPOVEDAŤnahlásiť
Maria M. (misqs17) ID 166394 (22.3.2011, 20:19)
ja sa musim priznat...pecienka je cerstvo dnes uvarena mnou..ale vsetko od oka...ja pecienku nejem,ani som to nevyskusala..ale drahy vylizal tanier... :-p :-p :-p , tak som ju sem dala ,-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Kristína T. (jašidielko) ID 56687 (22.3.2011, 19:56)
moc lubim (L) (L) (L) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (22.3.2011, 19:26)
mňam, dala by som si
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu