končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Bravčové na leči (s cuketou)[ recept č. 7232 zo dňa 9.9.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY bravčové karé * horčica * kečup * korenie na steaky * sójová omáčka * worchestrová omáčka * solamyl * olivoý olej * cibuľa * mletá červená paprika * lečo * (cuketa) POSTUP PRÍPRAVY Bravčové karé narežeme na slíže, zakapneme olejom, pridáme k nim horčicu, sójovku, worchester, korenie na steaky, kečup a necháme hodinku marinovať. Po hodinke k mäsu primiešame trocha solamylu. Na olivovom oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme mäso a opečieme. Keď je mäsko pekne zatiahnuté zaprášime červenou paprikou a zalejeme vodou. Dusíme do mäkka. Pridáme malé lečo a prehrejeme. Ak je ešte treba poprípade dohustíme. Mali sme ešte cuketu tak som ešte pridala aj na kolieska nakrájanú a opečenú cuketu. |