Denis Č. (adec01) ID 164460 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
Guláš
[ recept č. 38189 zo dňa 12.3.2011 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
500 g hovädzieho mäsa, 300 ml vody, 1 veľkú cibuľu, Zemiaky, Zelerové stonky, 6 ks cherry paradajok, Guláš Mix 100g, 1 lyžička dochucovacej pasty Sambal Badjak, Príloha: chlieb
POSTUP PRÍPRAVY
V hrnci na oleji usmažíme cibuľu a potom na kocky nakrájané hovädzie mäso, pridáme 600ml vody a zmes. Dôkladne premiešame a varíme na miernom ohni. Približne po 30 minútach pridáme nakrájané zemiaky, soľ a korenie podľa chuti (môžeme dochutiť 1 lyžicou pasty Sambal Badjak). Dusíme na miernom ohni. V závere pridáme nakrájané zelerové stonky a nakrájané paradajky. Podávame s chlebom. |
 | Miriam D. (alex) ID 478 (upravené 16.3.2011, 13:18) |
na tej stranke su super recepty urcite sa inspirujem aj tymto gulasom |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
maria s. (ursula4) ID 182697 (12.3.2011, 17:12) |
čo je to Sanbal Badjak,akú to má chuť a kde sa to dá kúpiť?Ďakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Denis Č. (adec01) ID 164460 (12.3.2011, 18:50) |
Veľa informácii ohľadne Sambalu nájdete na www.dochutsito.sk |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (12.3.2011, 17:10) |
Vyzerá fantasticky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |