končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
Ivana Č. (likerik) ID 39884 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | pre polovnika[ recept č. 38188 zo dňa 12.3.2011 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Svetly korpus, aj orechovy. Plnka parizsky krem s ladovych gastanov, potiahnute cokohmotou,( domacej vyroby) POSTUP PRÍPRAVY upecieme svetly korpus, natrieme dzemom, pridat plnku, nechat vychladit, potiahnut a zdobime podla vlasstneho vkusu. A tie korene som robila z puncoviny |
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (12.3.2011, 17:36) | |
vyzerá to ako živé len jedno mi nejde do hlavy: ako si nafarbila tú domácu čokohmotu, resp. čím, aby si mala také pekné farby? | |
ODPOVEDAŤ |
Ivana Č. (likerik) ID 39884 (upravené 12.3.2011, 18:33) | ||
Janka moja, keby si ty vedela ako som sa natrapila . Je to len MMF do ktoreho som pridala rozpustenu cokoladu ale ked som zacala potahovat na vychladnutu tortu, tak mi zacala ta cokolada v tom tuhnut rychlejsie a praskat uz som myslela ze poleti, ale nejako som to "dobacovala" a popraskovala obyc. kakaom | ||
ODPOVEDAŤ |
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (12.3.2011, 19:30) | |||
viem si predstaviť tie nervy, ja som robila "pravú" domácu čokohmotu a tiež som mala nervy a to som robila len malé ozdôbky, nieto ešte poťah na celú tortu.... ale musím uznať, že sa ti to teda nakoniec fakt krásne podarilo zamaskovať, nevidno chybičky | |||
ODPOVEDAŤ |