
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Ľudmila H. (ludik3) ID 80421 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Rýchly domáci chlieb[ recept č. 35560 zo dňa 16.12.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY potrebujeme: 700g hladkej múky, 1 kopcovitú PL tatárskej omáčky,1KL soli,1KL sódy bikarbóny,1KL cukru, dl mlieka, 150g bieleho jogurtu POSTUP PRÍPRAVY Múku preosjeme, zmiešame so soľou, sódou a cukrom.Pridáme vlažné mlieko,jogurt vymiešaný s tatárskou omáčkou a vymiesime kypré cesto. Na pomúčenej doske urobíme bochník, vložíme do vymastenej okrúhlej formy vysypanej polohrubou múkou, navrchu nakrojíme krížom a dáme do vyhriatej rúry. Pri miernejšej teplote pečieme 45 minút, až je bochník upečený pekne do zlatohneda. Podávame čerstvý, vtedy je najchutnejší. |