. .. .. .. .. .. .
. .

Hruškovo - karamelový tatin - RECEPT 34782

Zlatka B. (Zlatka1312) ID 174273
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.11.2010
Naposledy: 17.12.2023 18:14
Aktualizácia: 22.11.2014 19:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 19
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 9
RECEPTY 23
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Hruškovo - karamelový tatin


[ recept č. 34782 zo dňa  ]


Hruškovo - karamelový tatin


POTREBNÉ PRÍSADY

* 6 väčších hrušiek * 2 kyslé jabĺčka * 80g masla * 80g krupicového cukru * lístkové cesto

POSTUP PRÍPRAVY

* maslo roztopíme na panvici * na maslo dáme osminky olúpaných jabĺk a trošku ich opečieme * na jabĺčka nasypeme cukor, pridáme osminky olúpaných hrušiek a necháme chvíľku karamelizovať do zlatohneda * keď už ťahavý výpek pomaličky bublinkuje, preklopíme ovocie aj so šťavou do formy na koláč * ovocie rozložíme vejárovito po celom dne (jabĺčka dávame rovnomerne medzi hrušky, oživia a osviežia chuť koláčika) * lístkové cesto položíme voľne na jabĺčka, na okrajoch pozakladáme a utesníme * do cesta spravíme dostatok dierok aby pri pečení mohla unikať para * pečieme 18 - 23 minút v rúre predhriatej na 220 st. * jemne zlatohnedý koláčik necháme voľne trochu vychladnúť a ešte teplý ho preklopíme do nádoby s vyšším okrajom

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


takto pekne to vyzerá pred preklopením ,-)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Pravé výborné muffinky | Hruškovo - karamelový tatin | Klasické vanilkové rohlíčky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Juliana Š. (julianecka) ID 3078 (1.10.2012, 23:34)
vynikajúci a extrémne jednoduchý (Y) robila som bajočko z cca 2 - násobnej dávky ovocia, dala som na veľký plech a prikryla celým plátom lístkového cesta, lebo takej dobrôtky by bolo z okrúhlej formy málo ,-) odporúčam vyskúšať, keď neviete, čo s jablkami a hruškami (jablka) (hello)
ODPOVEDAŤ
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (27.11.2010, 13:50)
(jidlo) (jidlo) (zajic)mňámmm,dala by som si... ,-)Vyzerá super (clamp)
ODPOVEDAŤ
Zlatka B. (Zlatka1312) ID 174273 (28.11.2010, 13:04)
(L) ďakujem, určite ho čoskoro zase spravím, prvý pokus sa vydaril (radost) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (26.11.2010, 20:36)
náramne chutná (P), ten sa ti teda vydaril, mňam (zajic) (Y)
ODPOVEDAŤ
Gabriela T. (nogate) ID 22107 (26.11.2010, 20:14)
(Y) (Y) úžasné ..a určite fajnové ako jeblčkový a banánový, ktoré som už robila (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Zlatka B. (Zlatka1312) ID 174273 (27.11.2010, 9:48)
wow, to je zaujímavá kombinácia, najbližšie skúsim (Y) (clamp) (zajic) (L)
ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (26.11.2010, 19:26)
jaj,tieto tatiny,to su velkeee dobroty v kazdej variacii |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (L)
ODPOVEDAŤ
Zlatka B. (Zlatka1312) ID 174273 (26.11.2010, 19:30)
Máš pravdu Martinka (Y), úplne mi učarovali (L) sú jednoduché a chutia výýýýborne (clamp) (zajic)
ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (26.11.2010, 19:57)
tak,tak (Y) (Y) (Y) (Y) (zajic) (zajic) (zajic) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu