končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Mária G. (marču) ID 124246 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Hrušky v karamelovom kréme[ recept č. 22821 zo dňa 30.1.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 10 ks zrelých hrušiek (môžu byť aj zavárané), 150g cukru, 1l mlieka, 2 balíčky vanilkového pudingu, 1 citrón, šľahačka, čokoláda POSTUP PRÍPRAVY Kryštálový cukor skaramelizujeme, zalejeme ho polovicou mlieka a za mierneho miešania privedieme do varu. Vo zvyšnom mlieku rozhabarkujeme pudingový prášok a vlejeme do vriaceho karamelového mlieka. Za stáleho miešania chvíľu povaríme a potom odstavíme. Hrušky očistíme, zbavíme jadrovníkov a pozdĺžne pokrájame na štvrťky. Pokvapkáme ich citrónovou šťavou, aby nezhnedli. Hrušky poukladáme do pohárov, zalejeme ich karamelovým krémom a dáme zachladiť. Pred podávaním ozdobíme šľahačkou a strúhanou čokoládou. |