
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
PARNÝ HRNIEC |
Lucka N. (aplle23) ID 120743 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Pangas na pare[ recept č. 34403 zo dňa 17.11.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Pangas-filety 2 struky cesnaku sol, rasca pol citronu korenie na ryby /Kotanyi ) POSTUP PRÍPRAVY Rybku rozmrazíme,osušíme. Každu stranu pangasa pokvapkáme citronom , pretlačíme cesnak a dáme pol ČL korenia na ryby a rascu. Necháme odstáť asi pol hodinky a potom šup do paráka na 12 minút. Dobrúú chuť !!! podávame spolu so zemiakmi, alebo si spravíme šalatík a spapáme spolu sním :)) |
Linda G. (lindulak) ID 39100, mimibazar.sk/lindulak (30.11.2011, 14:41) |
a nenapáchne ten plast paráku od toho cesnaku? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana K. (pijavicka) ID 174294 (29.7.2011, 13:53) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (31.12.2010, 16:30) |
Dcera kupila Parny hrniec,a spoznavam ho zatial.po novom roku si chcem spravit tuto rybku. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lucka N. (aplle23) ID 120743 (28.1.2011, 18:33) |
A AKO DOPADLA ? ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |