Eva P. (hugino) ID 14163 |
 |
mimibazar.sk/hugino |
Oblasť: Poprad |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 2.4.2007 |
Naposledy: 20.3.2017 18:09 |
Aktualizácia: 15.9.2015 19:27 |
|
|
|
PÍŠTE LEN CEZ MMB, MAILY SA MI TERAZ ČASTO STRÁCAJÚ. ĎAKUJEM
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
Bryndzová nátierka s redkvičkami
[ recept č. 33959 zo dňa 7.11.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
1 bryndza, cca 100-125 g rastlinného masla, 4-5 redkvičiek, mletá červená paprika na dochutenie
POSTUP PRÍPRAVY
1. Zmiešame spolu bryndzu s maslom a 1-2 lyžičkami mletej papriky. 3. Redkvičky umyjeme a nastúhame na drobno. Pridáme k byrndzovo-maslovej zmesi a spolu dobre premiešame. 4. Podávame s čerstvým pečivom a prípadne ďalšou zeleninou. |
 | Darina B. (danda3) ID 104195 (10.11.2010, 22:16) |
Evka, strúhané reďkovky som dala do tvarohovej nátierky, ale vyskúšam aj Tvoju verziu, bryndzu milujem.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Iveta S. (yvett) ID 11052 (7.11.2010, 18:18) |
bryndzovú nátierku mám rada, ale s redkvičkami som ju ešte neskúšala  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva P. (hugino) ID 14163, mimibazar.sk/hugino (7.11.2010, 19:03) |
No mňa inšpirovala sestra, keď robila raz šunkovú nátierku a dala tam nastrúhanú redkvičku a strašne dobre to chutilo. No a potom raz, keď dcéra nechcela zjesť celú redkvičku, tak ma napadlo ju tiež nastrúhať a pridať do bryndzovej nátierky, ktorú má rada - a čuduj sa svete, zjedla to.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |