. .. .. .. .. .. .
. .

Cesnaková nátierka s reďkovkovými klíčkami - RECEPT 52861

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

NÁTIERKY

ID 58386 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Cesnaková nátierka s reďkovkovými klíčkami


[ recept č. 52861 zo dňa  ]


Cesnaková nátierka s reďkovkovými klíčkami


POTREBNÉ PRÍSADY

Tvrdý syr, cesnak,majolka.... reďkovkové klíčky.

POSTUP PRÍPRAVY

Nátierku pripravíme klasicky syr nastrúhame na jemno pridáme nastrúhaný cesnak podľa chuti a lyžičku - dve majonézy...také množstvo aby sa syr spojil...natrieme na dobrý celozrnný chlebík a posypeme reďkovkovými klíčkami...sú skvelé chuťovo a veľmi zdravé vraj 1 polievková lyžica klíčkov je ako by sme zjedli 30 redkvičiek...je to najlepšia alternatíva ako do seba dostať vitamíny v zime...dávame ich do polievky, na rizoto, na chlebík s maslom atd....chuť je výborná...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

takto na utierke ich suším od prebytočnej vody po posledom prepláchnutí...potom s nimi šup do chladničky do uzavretej nádoby...mali by vydržať 2 týždne...u nás tak 3dni a je po nich...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< *♥*Kokosové buchtičky s úžasným kokosovým krémom*♥* | Cesnaková nátierka s reďkovkovými klíčkami | Dalsia 3D macicka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Irena V. (aneri) ID 17700 (19.3.2013, 11:11)
Ako sa,prosim, robia tie redkovkove klicky?Pouzivate semiacka z obchodu,tie v sacku co su na sadenie?Asi sa pytam dost hlupo,ale narobili ste mi chut a neviem ako na to. *-) :^)
ODPOVEDAŤ
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (19.3.2013, 19:08)
Irenka ja som si kúpila v zásielkovom obchode nakličovaciu nádobu aj semienka vraj bio ...stačí namočiť podla návodu na niekolko hodín a potom dať do tej nádoby ono je to také sitkovité a poctivo ráno aj večer preplachovať studenou vodou..je to hračka...pošlem vám do odkazu kde som to kúpila (L)
ODPOVEDAŤ
Viera F. (Fafav) ID 30923 (18.3.2013, 11:12)
Nátierku robím podobnú, ale z taveného syra.
Veľmi ma zaujali klíčky reďkovky, zas viem niečo nové. Ja klíčim fazuľku MUNGO, šošovicu i nejaké zrno. Ďakujem za obohatenie sortimentu.
ODPOVEDAŤ
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (18.3.2013, 18:44)
Teším sa že som inšpirovala Vierka...doma mám ešte aj brokolicu na tú sa chystám že ju vyskúšam čítala som že je tiež veľmi zdravá ,-) táto redkvička mne osobne chutí oveľa viac ako normálna už vyrastená ,-) (L)
ODPOVEDAŤ
Liba B. (babibi) ID 213130 (18.3.2013, 9:06)
Dobrý tip,musím je namočit (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (18.3.2013, 10:27)
(Y) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu