. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Diviak na smotane - RECEPT 32762

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZVERINA

ID 117702 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Diviak na smotane


[ recept č. 32762 zo dňa  ]


Diviak na smotane


POTREBNÉ PRÍSADY

Toľko som hľadala recept na diviaka,až som sa rozhodla pre klasiku. * (500 g) mladé diviačie mäso * (40 g) údená slanina * (40 g) masť * (50 g) cibuľa * (100 g) koreňová zelenina * celé čierne korenie * (1 ks) bobkový list * soľ * (0, 25 l) kyslá smotana * (30 g) hladká múka * ocot * cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Umyté mäso si prešpikujeme so slaninou, kt. sme si nakrájali na plátky.
Do hrnca si vložíme hrudku masti, pridáme nadrobno posekanú cibuľu, zeleninu, kt. sme si očistili a postrúhali(alebo kúpime mrazenú:), celé čierne korenie, bobkový list, soľ, prilejeme horúcu vodu a necháme celú zmes podusiť.
Ak je mäso mäkké, vyberieme ho,zeleninu rozmixujeme, do šťavy primiešame smotanu spolu s múkou, ocot, cukor a privedieme k varu..
Hotové jedlo servírujeme spolu s knedľou a borievkami,kt.jedlu dodajú výbornú chuť.
Dobrú chuť.
<< čokoládové koláčiky:-) | Diviak na smotane | Sampionovo-kuriatkova polievka >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Renata D. (eninka13) ID 42418 (1.4.2011, 10:12)
sylvia a dávaš toho diviaka vcelku do hrnca? kolko sa to potom asi vari?
urobím na nedelu, mnam slinky mi tečúúúúúú
ODPOVEDAŤnahlásiť
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (1.4.2011, 10:57)
Ahoj Renka.Áno,mäsko dávam variť v celku.Varím ho v tlakovom hrnci asi hodinku aj niečo.V obyčajnom bude určite treba vyše dvoch hodiniek.Držím palce,aby sa podarilo a hlavne,aby rodinke chutilo. (L) (jidlo) (hello) (flower)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Renata D. (eninka13) ID 42418 (27.4.2011, 12:06)
Dakujem bolo to fantastikuš (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (27.4.2011, 12:42)
sa teším.. (radost) (velikonoce6) (velikonoce17)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (16.10.2010, 12:59)
:-o :-o :-o (pl) (pl) (pl)mnaaaaaaaaaaam sylviii,diviaka milujem (zajic) (zajic) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (16.10.2010, 13:03)
aj ja Slavka (radost),ale jedla som ho asi tak 2x :-|Nemám poľovníka :-) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Slavka H. (Archaa) ID 84161 (16.10.2010, 13:06)
,-)ja polovnika nemam uz asi 10 rokov ,-) ,-)vtedy som ho (diviaka) totiz jedla naposledy [A]a tak by som si dalaaaaaaaaaa :-@ (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (15.10.2010, 22:42)
To musí byť mňamka, divinu som ešte nerobila *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (16.10.2010, 0:13)
Ivka,je to dobrotka.robila som to prvý krát,ale stálo to za to.Trošku iné,ako klasica :-) (flower)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina P. (Mata406) ID 48300 (15.10.2010, 18:43)
ja som doteraz vždy jedla diviaka iba v guláši, keď nám poslali taký hotový - od priateľov :-$ - teda , nemám ho kde vziať /jedine, že by nám nejaký behol do cesty ,-)/ - waau, ale toto musí byť fantastickééé :-p (pl) (pl) (pl)
ODPOVEDAŤnahlásiť
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (15.10.2010, 18:57)
:-)aj my sme dostali mäsko a môjho drahého som ledva prehovorila,že guláš nie ,-)A nakoniec bol rád (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu