ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
Ragú z Hlívy ústricovej s údeným tofu
[ recept č. 29408 zo dňa 14.7.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
250 g hlívy ústricovej, 200 g údené tofu, 2 paradajky, 1 cibula, 100 g hrášku,1/2 kocky biobujónu, rasca bazalka, oregano, karí, vegeta. Nové zemiaky
POSTUP PRÍPRAVY
Cibulu nakrájame na drobno a orestujeme na oleji do sklovita, pridáme rascu a na rezance nakrájanú hlívu, podlejeme trochu vodou, pridáme nakrájané paradajky s bujónom a dusíme do mäkka, keď je hlíva už polomäkká tak pridáme hrášok a na rezančeky nakrájané tofu, trochu spolu podusíme a pridáme koreniny . Nové zemiaky uvarené zmiešame s orestovanou cibulkou na oleji. |
Lenka F. (yamilla) ID 13291 (2.7.2011, 19:54) |
Ako rýchla večera dnes to bolo vborné |
ODPOVEDAŤ |
| Soňa K. (SoK) ID 100241, mimibazar.sk/sok (14.7.2010, 20:11) |
to by som teraz inak zbodla....mňamka |
ODPOVEDAŤ |
| Martina P. (Mata406) ID 48300 (14.7.2010, 19:59) |
super, sa mi to páči tento receptík - myslím, že i moje malé by to zbodli v pohodke, len tofu musím vždy namarinovať a opiecť - potom nie je problém a tak im chutí - rada vyskúšam |
ODPOVEDAŤ |