. .. .. .. .. .. .
. .

Zapekaná fazuľa z konzervy s klobáskou - RECEPT 29114

Dana P. (pokemonka) ID 48024
.
Oblasť: Kežmarok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.5.2008
Naposledy: 26.10.2024 17:55
Aktualizácia: 30.5.2019 11:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 24
RODINNÉ FOTOGRAFIE 7
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 33
NÁVODY 0

STRUKOVINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Zapekaná fazuľa z konzervy s klobáskou


[ recept č. 29114 zo dňa  ]


Zapekaná fazuľa z konzervy s klobáskou


POTREBNÉ PRÍSADY

na 2-3 porcie: 2 veľké cibule, vegeta, 2-3 rôzne klobásky (ja používam špekáčky, domácu klobásku, parkovú ale tiež spišské párky, 1 konzerva fazúľ (tie v paradajkovej omáčke), asi 1,5 dcl akéhokoľvek piva, 1 polievková lyžiča kečupu a 1 polievková lyžica kremžskej horčice pekáč - alobal príloha - pečivo a pivo

POSTUP PRÍPRAVY

Pekáč vymastíme (masť, olej) a poukladáme:
Na tenké kolieska nakrájané 2 veľké cibule, ktoré posypeme vegetou. Na to poukladáme na tenké kolieska nakrájané 2-3 klobásky (ja dávam čo mám napr. špekáčky, domácu klobásku, parkovú alebo spišské párky), na to vyliať 1 konzervu fazúľ (bez tej omáčky) a to všetko zalejeme pivovou zmesou (asi 1,5 dcl akéhokoľvek piva /mám vyskúšané že veľa piva tam nie je dobre dávať/ a do piva dať kečup a tiež kremžskú horčicu)

Pečieme prikryté alobalom vo vyhriatej rúre asi 200 stupňov 40-45 minút.
Ja tak po 45 minútach alobal dávam dole a nechám už len pekne pripiecť.

PS: foto doložím neskôr


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


na kolieska nakrájanú cibuľu posypeme vegetou


... na cibuľu naukladáme na kolieska nakrájanú klobásku...


otvoríme konzervu fazule a vylejeme to na klobásku (tú šťavu z fazule tam ja nedávam)


pripravíme si zmes z piva, kečupu a horčice


vymiešanú zmes vylejeme na klobásku


prikryjeme obalom a pečieme. Dobrú chuť. Ideálne podávať s pečivom a zapíjať pivom.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< špenátová polievka | Zapekaná fazuľa z konzervy s klobáskou | Budapeštianska torta pre nášho oslávenca >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu