. .. .. .. .. .. .
. .

JABLČKÁ A ANANÁS V "ŽUPANE" - RECEPT 29104

Katarína T. (studiokatja) ID 26305
.
mimibazar.sk/studiokatja
Bazárik v Čechách
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.11.2007
Naposledy: 2.5.2024 15:43 včera
Aktualizácia: 2.5.2024 10:39 včera
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 91
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 573
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 127
NÁVODY 0

SLADKÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


JABLČKÁ A ANANÁS V "ŽUPANE"


[ recept č. 29104 zo dňa  ]


JABLČKÁ A ANANÁS V "ŽUPANE"


POTREBNÉ PRÍSADY

Ananás-3 krúžky, 2 väčšie jablká, škoricový cukor ,1ČL škorice,citrón. ˇžupan": 225g hladkej múky,1ČL prášku do pečiva, 2 vajíčka, 60g cukru, 400ml mlieka,soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

Spracovávala som dnes veľký ananás, tak som si ukrojila 3 plátky a pridala k jabĺčkam.Bolo to senzačné :-)))
Takže: krúžky ananásu s vybratým tvrdým stredom a jabĺčka ošúpané, nakrájané na krúžky s vybratým stredom vložíme do misky.
Pridáme šťavu z citróna, premiešame a posypeme škoricovým cukrom a škoricou.
Premiešame, aby sa škorica a škoricový cukor dostali na všetky kúsky.
Odložíme.

Pripravíme si cesto.Múku premiešame s práškom do pečiva. Žĺtka zmiešame s cukrom, dáme štipku soli, pridáme mlieko a nakoniec múku zmiešanú s práškom.
Z bielkov urobíme sneh a zapracujeme do cesta.
Ak sa zdá cesto riedke zahustíme múkou, ak husté zriedime mliečkom :-))))

Do cesta vkladáme krúžky ananásu a jabĺčka. Naberačkou naberieme krúžok spolu s cestom.
Na rozohriatom oleji smažíme.

Pocukrujeme a hneď za tepla podávame.

Dobrú chuť :-)))))


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


krúžky posypané škoricou a škoricovým cukrom ....



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< TZATZIKI | JABLČKÁ A ANANÁS V "ŽUPANE" | FRANCÚZSKY ČEREŠŇOVÝ KOLÁČ CLAFOUTIS >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
melania l. (lararuby) ID 130989 (6.7.2010, 21:56)
Jablká som robievala mojím babám,ale ananás môže byť tiež výborný.Ja ho určite ale nevyskúšam,lebo ho milujem čerstvý (Y) (Y) (Y) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (7.7.2010, 8:23)
Mel (F) skúšala som, lebo som mala veľa ananásu ,-) inak je dobré aj mix múky hladká+polohrubá, dobre prepiecť, vnútri je ananás krásne šťavnatý (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu