
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) CIGANSKY GULAS[ recept č. 29062 zo dňa 5.7.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1/8 masla, 3 cibule, 300g slaniny, cervena mleta paprika, trocha chilli, sladka smotana, 3 kysle uhorky, zaprazka, sol,mck, 1600g bravcoveho alebo ineho mäsa(ja robim morcaci) POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrajame na kocky,cibulu a slaninu najemno.Na tuku osmazime cbulu a slaninu tak,aby zavonala.Pridame mäso,zaprasime paprikou a chilli ,pridame uhorky a osmazime na vyssom stupni.Trocha podlejeme ,nechame zavriet a na mensom stupni dusime do mäkka.Zahustime zaprazkou,zalejeme smotanou a varime este asi 10 min dalej.Podavame s knedlou.Ja som podavala so Zemlovym souffle z kysleho mlieka.Vyborne! Postup v mojich receptoch. |
![]() | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (5.7.2010, 17:40) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Martina P. (Mata406) ID 48300 (5.7.2010, 17:35) |
mňam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |