Klaudia R. (kladika) ID 65067 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
Makaróny po sicílsky
[ recept č. 28809 zo dňa 29.6.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
makarony, alebo spagety ci ine cestoviny Omacka pre 2 osoby: 400g paradajok- mozu byt aj z konzervy, bazalka, sol, ml. korenie, 300g baklazanov ( 1 mensi), 2-3str. cesnaku, petrzl. vnat, 1PL solcanky
POSTUP PRÍPRAVY
Baklazan nakrajame na kocky, posolime a nechame postat pol hodiny- tento krok urcite nevynechavajte, bez nasolenia a postatia baklazany niesu take chutne. Paradajky sparime, osupeme a nakrajame ( ja to robievam aj so supkou). Na oleji spenime na platky nakrajany cesnak, pridame baklazany a paradajky, bazalku, vnat, korenie a solcanku a dusime 15 minut. Podla potreby podlejeme trochou vody. Uvarene cestoviny zmiesame s omackou a na tanieri posypeme parmezanom, alebo obyc. tvrdym syrom. Dobru chut |
 | Eva N. (leskot) ID 98318 (31.7.2010, 15:56) |
Klaudi, super chuťovka taký jednoduchý recept, ale taký nekonečne chutný .... a robila som rovno s makarónmi, zdá sa mi, že sú ešte chutnejšie ako špagety ... len málokedy ich zoženiem ..... letí pochvala za receptík Písala som ti aj do odkazov asi pred dvoma týžňami, neviem či si zbadala  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Klaudia R. (kladika) ID 65067 (31.7.2010, 20:54) |
Ahoj, nevsimla som si ze si mi pisala, idem hned kuknut tesim sa ze si vyskusala  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (29.6.2010, 20:25) |
zeleninova zmes na cestoviny ,to je moja  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Klaudia R. (kladika) ID 65067 (30.6.2010, 7:56) |
moja je baklazanova alebo z cukety.....MNAAAM  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |