. .. .. .. .. .. .
. .

PEČENÁ ZELENINA S UHORKOVÝM ŠALÁTOM - RECEPT 28477

Katarína T. (studiokatja) ID 26305
.
mimibazar.sk/studiokatja
Bazárik v Čechách
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.11.2007
Naposledy: 2.5.2024 15:43
Aktualizácia: 2.5.2024 10:39
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 91
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 573
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 127
NÁVODY 0

ZELENINOVÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


PEČENÁ ZELENINA S UHORKOVÝM ŠALÁTOM


[ recept č. 28477 zo dňa  ]


PEČENÁ ZELENINA S UHORKOVÝM ŠALÁTOM


POTREBNÉ PRÍSADY

10 zemiačikov, 1 červená cibuľa, 1 cukina, 3 mrkvy, 2 paradajky, 300g čierne olivy. 100ml olivový olej, 2 veľké strúčiky cesnaku, 1ČL harissa, 1/2ČL ras el hanout, 1ČL rímsky kmín roztlčený, hrubozrnná korenená morská soľ, kytička byliniek. Na šalát: 2 stredné uhorky, 200g tofu, 2PL balsamico, 400ml kokosový krém, 3 strúčiky cesnaku, morská korenená soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky a mrkvu riadne umyjeme a nakrájame-zemiaky na štvrťky a mrkvu na kolieska. Dáme povariť do polomäkka.
Nakrájame umytú cukinu na krúžky, cibuľu na mesiačiky.
V miske si pripravíme z oleja, pretlačeného cesnaku, pác
Premiešame, pridáme ras el hanout a harissu.
Keď mrkva a zemiaky sú polomäkké zlejeme ich , pridáme cukinu a pác a všetko premiešame, aby sa pekne obalilo.
Potom dáme do pekáčika, pridáme cibuľu, paradajky, čierne olivy.
Osolíme a pridáme kytičku byliniek.
Pečieme v rúre na 200 stupňoch.

Uhorkový šalát si pripravíme ako prvý krok, aby sa nám stihol vychladiť v chladničke.
Uhorky ošúpeme a nakrájame na hrubom strúhadle. Osolíme morskou soľou.
V miske si roztlačíme tofu a riadne ho prepracujeme z balsamicom.
Pridáme pretlačený cesnak a kokosový krém, premiešame a dáme k uhorkám.
Riadne celý šalátik ešte premiešame a dáme chladiť aspoň na hodinku.

Dobrú chuť :-))))


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Pripravená na pečenie...


po upečení...



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< MANĎLOVÉ MAKRONKY-marocké čajové koláčiky | PEČENÁ ZELENINA S UHORKOVÝM ŠALÁTOM | BUCHTY >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
melania l. (lararuby) ID 130989 (21.6.2010, 19:06)
Ras el hanout,to je zmes korenia z arabskej kuchyne,Katka?Vyzerá úžasne. (Y) (Y) (Y) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (21.6.2010, 20:05)
Mel, áno je to marocké korenie. To a harissa sú najpoužívanejšie. Mám jesť veľa zeleniny, tak si musím spestrovať menu ,-) (L)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (20.6.2010, 17:48)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (20.6.2010, 19:02)
Veronika, ďakujem (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu