
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁTIERKY |
Ján H. (dixy) ID 150041 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | ľanovo - bryndzová nátierka (zdravá výživa)[ recept č. 28151 zo dňa 13.6.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: ľan siaty -15 g čo je 4 čaj. lyžičky, konopné semeno 6 g 2 čaj. lyžičky, 100 až 150 g bryndze (najlepšia je nepasterizovaná) , 30 až 40g masla , 1 ks. jarná cibulka , mletá červená paprika, mletá rasca, soľ ( alebo bio vegeta podľa chuti) , cenakové korenie, a podľa chuti bylinkové korenie POSTUP PRÍPRAVY Na jemno zomelieme ľan a konopné semeno na kávovom mlynčeku, pridáme maslo a bryndzu, jarnú cibulku a koreniny a vymiešame na nátierku Podávame na celozrnnom chlebe s naklíčenými klíčkami (jedno aké) Dodávam že ľan má plnú účinnosť iba so živočíšnou bielkovinou preto môžeme použiť gottage cheese je to najchutnejšia pomazánka ale tam nepridávam maslo, môže sa použiť aj čerstvé na jemno nasekané bylinky ako bazalka ,oregáno alebo podľa vlastnej chuti, praje dobrú chuť k raňajkám |
Andrea J. (mandusa) ID 24820 (13.6.2010, 13:59) |
Mňam, určite vyskúšam. ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |