končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
Eva P. (hugino) ID 14163 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Bryndzová nátierka s redkvičkami[ recept č. 33959 zo dňa 7.11.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 bryndza, cca 100-125 g rastlinného masla, 4-5 redkvičiek, mletá červená paprika na dochutenie POSTUP PRÍPRAVY 1. Zmiešame spolu bryndzu s maslom a 1-2 lyžičkami mletej papriky. 3. Redkvičky umyjeme a nastúhame na drobno. Pridáme k byrndzovo-maslovej zmesi a spolu dobre premiešame. 4. Podávame s čerstvým pečivom a prípadne ďalšou zeleninou. |
Darina B. (danda3) ID 104195 (10.11.2010, 22:16) | |
Evka, strúhané reďkovky som dala do tvarohovej nátierky, ale vyskúšam aj Tvoju verziu, bryndzu milujem. | |
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (7.11.2010, 18:18) | |
bryndzovú nátierku mám rada, ale s redkvičkami som ju ešte neskúšala | |
ODPOVEDAŤ |
Eva P. (hugino) ID 14163, mimibazar.sk/hugino (7.11.2010, 19:03) | ||
No mňa inšpirovala sestra, keď robila raz šunkovú nátierku a dala tam nastrúhanú redkvičku a strašne dobre to chutilo. No a potom raz, keď dcéra nechcela zjesť celú redkvičku, tak ma napadlo ju tiež nastrúhať a pridať do bryndzovej nátierky, ktorú má rada - a čuduj sa svete, zjedla to. | ||
ODPOVEDAŤ |