
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) BRAVCOVE KLOBASKY V MASTI_STARY SPOSOB KONZERVACIE*****[ recept č. 26861 zo dňa 10.5.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Udene bravčové klobásky,bravčová masť POSTUP PRÍPRAVY Zaúdené odvetrané klobásky naukládame do nádoby a zalejeme čerstvou bravčovou masťou.Zakryjeme a dáme do tmavej chladnej miestnosti.Priebežne vyberáme a konzumujeme ako klasické ,masť pridávame do polievok a jedál pri varení,samozrejme,že len kde sa hodí. To je recept z čias,ked ešte neboli chladničky,moja babka mávala klobásky zaliate v takej veľkej nádobe na masť s dierovaným vrchnákom. |