
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MLETÉ MÄSO |
Natália F. (thera) ID 3268 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Mäsová roláda[ recept č. 2633 zo dňa 26.10.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500g mleteho mäsa,2,5 dcl mlieka, cesnak,vegeta,koreniny podľa chuti, strúhanka,klobása,alebo Niva+kysla smotana,olej POSTUP PRÍPRAVY Mleté mäso zalejeme mliekom,pridáme roztlačený cesnak a sol a poriadne premiešame.Ráno pridáme vegetu a podľa chuti ostatné korenie ,ktoré používame.Čistú utierku namočíme do vody,rozprestrieme na stôl a posypeme strúhankou,rozložíme mleté mäso na takú šírku, aký máme pekáč. Na masu dáme nasekanú klobásu,alebo Nivu vymiešanú so smotanou.Zrolujeme a snažíme sa to preniest na vymastený plech.Pečieme asi tak 1 hodinku.Mne sa vyplatilo keď som robila 2 menšie rolády,potom sa lepšie prenášali na plech. Je tu neuveriteľné ale tá roláda naozaj drži pokope aj bez vajíčka.Dá sa jesť za tepla,ale aj na studeno sa daju rezať pekné tenké plátky na obloženú misu. Dobrú chuť. |