Helena M. (Missie525) ID 12680 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)
Míša rezy
[ recept č. 2634 zo dňa 26.10.2007 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
NA CESTO: 5 lyžíc polohrubej múky, 5 vajec- na zltky a sneh, 5 lyžíc cukru, 2 lyžice kakaa, 2 lyžice oleja. NÁPLŇ: 2 kocky tvarohu, 2 dkg práškového cukru, 25 dkg masla. POLEVA: 50g 100% tuku, 3 balenia ladových gaštanov.
POSTUP PRÍPRAVY
1. Žĺtky vymiešame s cukru, postupne primiešavame olej, múku, kakao, prášok do pečiva a zľahka primiešame sneh z bielok, vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme.
2. Tvaroh vymiešame s cukrom a maslom a natrieme na upečené, vychladnuté cesto.
3. Na koniec: Tuk s čokoládou ( tie gaštany :-) rozpustíme, nalejeme na tvaroh. Ešte možeme podla chuti posypať kokosovou múčkou a necháme stuhnúť.
Nech Vám chutí! :-))
/btw- skopirovane z jednej stranky!/ |
MAGDALENA A. (MAGDALENA22) ID 67729 (25.11.2008, 13:10) |
ahojte chcela bz som sa opytat ked chcem robit tento kolac len do maleho plechu ci mam dat polovicu z tejto davky alebo mozem celu.nema totiz este v meritku polovicne davky a kedze my sme iba dvaja a ja cez tyzden nejem nic tucne tak to zostava iba na mojho draheho.takze celu alebo mam dat polovicnu do maleho plechu? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | anna v. (babusik) ID 62282 (25.11.2008, 12:42) |
Chcela by som upiect ten kolacik ale nemam ziadnu skusenost s tymi ladovymi gastanmi neviete mi poradit kde by som to kupila?? A hlavne ako to vyzera, este som to nikdy nevidela dakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | anna v. (babusik) ID 62282 (25.11.2008, 12:56) |
Teda vobec som necakala, ze to bude obycajna cokolada cakala som, ze to bude nieco ine, dakujem pekne, vas recept som si dala do oblubenych  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana K. (Zuzana Kováčová) ID 5910, mimibazar.sk/zuzanakovacova (25.11.2008, 12:13) |
Aj my sme si ich dnes spravili........su vynikajúúúúúúce fajnučké...odporúčam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Katka M. (PAKATKA) ID 6474, mimibazar.sk/KATTKA (21.3.2008, 19:21) |
Tak dnes som surfovala po MMB a rozmyslala co dobre upecem , tento sa mi zapacil prave som ho dopiekla a je NEUVERITELNE DOBRY , skutocne odporucam pochutka Katka |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (23.12.2007, 20:53) |
Dnes som ich urobila...a su jedinecne a velmi jednoduche.... dakujem za inspiraciu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | lenka t. (plienočka) ID 13045, mimibazar.sk/plienocka (19.11.2007, 21:39) |
a na tú polevu to treba rozpustiť nad parou? nepripaľuje sa to v hrnci??  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Helena M. (Missie525) ID 12680 (21.11.2007, 8:48) |
Ahoj, no ja si tu cokoladu rozpustam nad parou, tak to robim pri kazdom zakusku. Ale viem ze niekdo si to rozpusti aj normalne, nepripaluje sa.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Jarmila C. (ciglanova) ID 9282 (9.11.2007, 8:43) |
Kto poradi? Ladove gastany Su nejaka cokoladova tycinka alebo nieco ine??? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Helena M. (Missie525) ID 12680 (12.11.2007, 16:56) |
Ano Jarmilka, je to cokoladova tycinka od Orionu ako Margot alebo Kofila Je to sice male ale takto to vypada, tie Ledove kastany, skuste: http://www.potraviny.co.uk/catalog/images/orion_kastanyLadov50g.jpg |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lucia Š. (Lucia V.) ID 24115, mimibazar.sk/luciav (31.10.2007, 22:50) |
my sme Mišandy robili v nedelu a len sa za nimi tak zaprasilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Valéria R. (Valuska) ID 19011, mimibazar.sk/valuska (27.10.2007, 13:15) |
Pri tom ceste predpokladám, že bielky treba vyšlahať na sneh....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Helena M. (Missie525) ID 12680 (31.10.2007, 17:59) |
Ano prirodzene Uz som to tam aj dopisala  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |