. .. .. .. .. .. .
. .

Stoofvlees- recept, po ktorom vas muzi vynesu do neba :) - RECEPT 25269

HOVÄDZIE MÄSO

ID 145478 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)


Stoofvlees- recept, po ktorom vas muzi vynesu do neba :)


[ recept č. 25269 zo dňa  ]


Stoofvlees- recept, po ktorom vas muzi vynesu do neba :)


POTREBNÉ PRÍSADY

Ingrediencie pre 4 osoby: 750g karbonatok- maso ako na madarsky gulas, nakrajane na 2x2cm kocky –najlepsie bez sliach, 2 stredne cibule, 1 PL horcice, cierne korenie & sol, bobkovy list , tuk na maso (Cera) ak nemas, moze byt slnecnicovy olej, 3 dcl tmaveho piva (najlepsie tmavy Saris), 1 krajec chleba (asi 5 az 7 mm hruby) ale nie hrubsi!, 1,5 hrste hrozienok (na farbe nezalezi),

POSTUP PRÍPRAVY

DAKUJEM, ZE NEPORUSUJETE ZAKON, ANI MOJE AUTORSKE PRAVA NA RECEPTY ANI ICH COPYRIGHT ICH NEOPRAVNENYM A PROTIZAKONNYM KOPIROVANIM AKYMKOLVEK SPOSOBOM NA TOMTO, CI INOM WEBE.

Pre abstinentov: pivo v recepte mozme veselo nahradit kvalitnou masovou polievkou –domacim bujonom

1. Chlieb namastime horcicou a nakrajame na kocky 2x2 cm. Pre lenivsich: narez chlieb na kocky a horcicu pridas zvlast.

2. Na tuku oprazime nadrobno nakrajanu cibulu, po chvili pridame nakrajane karbonatky, posolime ich, popeprime a prazime, az chytia tmavsiu farbu. Potom pridame hrozienka, bobkovy list, na kocky nakrajany a namasteny chlieb (alebo kocky chleba a1 PL horcice), zalejeme pivom/bujonom, zamiesame nechame zovriet.
3. Ked zacne maso vriet, premiesame ho, sporak nastavime na jemno a nechame 1 hodinu vriet pod prikryvkou. Mozme obcas jemne pocas dusenia pomiesat.

POZOR! Ziadna zaprazka ani podobne veci uz do maska neidu- chlebik tam spravi najlepsie mecheche

Podavame s hranolkami (originalny recept), ryzou, alebo inak upravenymi zemiakmi, pripadne zeleninovym salatom (nemusi byt). Ak davas viac ako 750g masa, pridaj pivko/bujon, ale nie privela. Na viac ako kilo masa daj urcite pol litra piva/bujonu.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Pre abstinentov: pivo v recepte mozme veselo nahradit kvalitnou masovou polievkou –domacim bujonom 1. Chlieb namastime horcicou a nakrajame na kocky 2x2 cm. Pre lenivsich: narez chlieb na kocky a horcicu pridas zvlast.
2. Na tuku oprazime nadrobno nakrajanu cibulu, po chvili pridame nakrajane karbonatky, posolime ich, popeprime a prazime, az chytia tmavsiu farbu. Potom pridame hrozienka, bobkovy list, na kocky nakrajany a namasteny chlieb (alebo kocky chleba a1 PL horcice),
zalejeme pivom/bujonom, zamiesame nechame zovriet.
3. Ked zacne maso vriet, premiesame ho, sporak nastavime na jemno a nechame 1 hodinu vriet pod prikryvkou. Mozme obcas jemne pocas dusenia pomiesat.
POZOR! Ziadna zaprazka ani podobne veci uz do maska neidu- chlebik tam spravi najlepsie mecheche Podavame s hranolkami (originalny recept), ryzou, alebo inak upravenymi zemiakmi, pripadne zeleninovym salatom (nemusi byt). Ak davas viac ako 750g masa, pridaj pivko/bujon, ale nie privela. Na viac ako kilo masa daj urcite pol litra piva/bujonu.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Caffe Latte Panna Cotta | Stoofvlees- recept, po ktorom vas muzi vynesu do neba :) | Štrúdl >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 21 (zobrazuje sa 21-21)<< predošlé 1, 2
Janka T. (esmae) ID 47720 (30.3.2010, 21:23)
Hmmm, stoofvlees, daar ben ik gek op (Y) (Y) (Y) Holandania to robia trosinku inak. Nevedela som, ze aj v B to je v oblube (L) super, ze to sem niekto dal. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (upravené 13.12.2012, 11:20)
We zijn ook gek op :) In oze familie is dit gerecht een echte klassieker.
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (7.12.2012, 13:53)
Janka, je to BE narodna pycha :) a dokonca ho robia aj s cokoladou- ale to uz na mna bolo prilis. Receptov na Stoofvlees je vela, ale tento mame doma naj :) An chces, navstiv moj web: www.povvi.com a najdes viacero a nie len BE specialit :)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 21 (zobrazuje sa 21-21)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu