končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
HOVÄDZIE MÄSO |
Zuzana M. (Zush) ID 145478 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Stoofvlees- recept, po ktorom vas muzi vynesu do neba :)[ recept č. 25269 zo dňa 30.3.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Ingrediencie pre 4 osoby: 750g karbonatok- maso ako na madarsky gulas, nakrajane na 2x2cm kocky –najlepsie bez sliach, 2 stredne cibule, 1 PL horcice, cierne korenie & sol, bobkovy list , tuk na maso (Cera) ak nemas, moze byt slnecnicovy olej, 3 dcl tmaveho piva (najlepsie tmavy Saris), 1 krajec chleba (asi 5 az 7 mm hruby) ale nie hrubsi!, 1,5 hrste hrozienok (na farbe nezalezi), POSTUP PRÍPRAVY DAKUJEM, ZE NEPORUSUJETE ZAKON, ANI MOJE AUTORSKE PRAVA NA RECEPTY ANI ICH COPYRIGHT ICH NEOPRAVNENYM A PROTIZAKONNYM KOPIROVANIM AKYMKOLVEK SPOSOBOM NA TOMTO, CI INOM WEBE. Pre abstinentov: pivo v recepte mozme veselo nahradit kvalitnou masovou polievkou –domacim bujonom 1. Chlieb namastime horcicou a nakrajame na kocky 2x2 cm. Pre lenivsich: narez chlieb na kocky a horcicu pridas zvlast. 2. Na tuku oprazime nadrobno nakrajanu cibulu, po chvili pridame nakrajane karbonatky, posolime ich, popeprime a prazime, az chytia tmavsiu farbu. Potom pridame hrozienka, bobkovy list, na kocky nakrajany a namasteny chlieb (alebo kocky chleba a1 PL horcice), zalejeme pivom/bujonom, zamiesame nechame zovriet. 3. Ked zacne maso vriet, premiesame ho, sporak nastavime na jemno a nechame 1 hodinu vriet pod prikryvkou. Mozme obcas jemne pocas dusenia pomiesat. POZOR! Ziadna zaprazka ani podobne veci uz do maska neidu- chlebik tam spravi najlepsie mecheche Podavame s hranolkami (originalny recept), ryzou, alebo inak upravenymi zemiakmi, pripadne zeleninovym salatom (nemusi byt). Ak davas viac ako 750g masa, pridaj pivko/bujon, ale nie privela. Na viac ako kilo masa daj urcite pol litra piva/bujonu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Celkom: 21 (zobrazuje sa 21-21) | << predošlé 1, 2 |
Janka T. (esmae) ID 47720 (30.3.2010, 21:23) |
Hmmm, stoofvlees, daar ben ik gek op Holandania to robia trosinku inak. Nevedela som, ze aj v B to je v oblube super, ze to sem niekto dal. |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (upravené 13.12.2012, 11:20) | ||
We zijn ook gek op In oze familie is dit gerecht een echte klassieker. | ||
ODPOVEDAŤ |
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (7.12.2012, 13:53) | ||
Janka, je to BE narodna pycha a dokonca ho robia aj s cokoladou- ale to uz na mna bolo prilis. Receptov na Stoofvlees je vela, ale tento mame doma naj An chces, navstiv moj web: www.povvi.com a najdes viacero a nie len BE specialit | ||
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 21 (zobrazuje sa 21-21) | << predošlé 1, 2 |