. .. .. .. .. .. .
. .

Rezy na anjelskych kridlach - RECEPT 24597

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 34442 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Rezy na anjelskych kridlach


[ recept č. 24597 zo dňa  ]


Rezy na anjelskych kridlach


POTREBNÉ PRÍSADY

Piskota: 6 vajec, 6 PL krystaloveho cukru, 125 g marcipanu, 180 g polohrubej muky,1/2 PRDOPEC., 150 ml mlieka, 150 ml oleja********* Plnka: 250 g jemneho tvarohu (moze byt aj mascarpone alebo quark), 250 ml mlieka, 1 potravinarska zelatina, 120 g pr. cukru, 1 vanilkovy cukor, 2 PL rumu (prip. esencie), 150 ml mlieka a 1 praskova slahacka*********** okrem toho: 2 jahodove kompoty, 1sacok cerveneho tortoveho zele, 2 PL kryst. cukru, plech 27x37cm (vnutorny rozmer), tuk na vymastenie plechu a trochu muky na vysypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Priletel z nebicka anjelik malicky a sepol potichucky: "nesiem ti pozdrav, od tvojej mamicky..."

Na tychto pomyselnych anjelskych kridlach zasielam vrele pozdravy vsetkym, ktori aspon obcas obetuju svoj drahocenny cas a pozastavia sa pri mojich receptoch a velke DAKUJEM vsetkym za nadherne, mile a obcas aj usmevne komentariky, ktorymi ma obdaruvate.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

bielka vyslahame so stipkou soli. Ked su uz pekne biele, tak pridame 6 PL kr. cukru a opat slahame, kym nie je sneh pekny, biely a lesky No a samozrejeme cukor rozpusteny:)
pridame postruhany marcipan a opat dobre preslahame
pridame zltka a opat preslahame
pridame mlieko, olej a este preslahame
muku zmiesanu s PRDOPEC. (prasok do peciva:) ) , vmiesame po castiach, ale uz iba rucne
vylejeme na vymasteny, mukou vysypany plech a pecieme cca 20 min. pri teplote 180 stupnov
upecena piskota
pouzila som tuto zelatinu
tortove zele,ktore som pouzila
250 ml mlieka velmi mierne zahrejeme a vsypeme zelatinu do mlieka. Zamiesame a nechame postat 10 min. Pridame 2 PL rumu (esencie) a potom zelatinu za staleho miesania zahrejeme max. na 60 stupnov a odstavime k vychladnutiu. Obcas premiesame, kym sa chladi
vyslahame praskovu slahacku podla navodu
tvaroh vymiesame s praskovym cukrom a vanilkovym cukrom
do tvarohu v mensom mnozstve vmiesavame zelatinu rozpustenu v mlieku. Zelatina musi byt vychladnuta a uz zacina tuhnut (dost dlho to trvalo, ale pozrela som si pri tom trochu OTO:::) Ked uz sme vmiesali zelatinu, tak nakoniec opatrne vmiesame aj vyslahanu slahacku a masu dame do cukrarenskeho vrecka
tvarohovu masu naplnime do cukrarenskeho vrecka a tahame pasiky( kazdy som presla dvakrat, mozno keby som bola mala hviezdickovu spicku s vacsim otvorom, tak by stacilo prejst iba raz) po dlzke upecenej, vychladnutej pisktote cca v rozostupe 5 cm. Nemerala som to presne, aj to tak vyzera:( Odlozime do chladnicky na 30 - 60 minut (kym si pripravime tortove zele a kym sa vychladi)
tortove zele som rozmiesala v stave z 2 kompotov (bolo jej 450 ml) a dala som varit. od bodu varu iba 1 minutku. toto uz chladlo rychlejsie
do medzier medzi jednotlivymi tvarohovymi pasmi som poukladala jahody
medzery som opatrne zlaiala tortovym zele a vratila spat do chladnicky zatuhnut
no a tu su uz hotove anjelske kridla


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Pavúková torta pre Mattea 3 roky | Rezy na anjelskych kridlach | Športová tortička >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 28 (zobrazuje sa 21-28)<< predošlé 1, 2
Jarmila M. (Jarmila50) ID 61703 (14.3.2010, 10:47)
Adrianka, krasne ako vzdy (clamp) (clamp) (clamp). Aj Ty si taky dobry [A] ked sa s nami delis o recepty.
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (14.3.2010, 23:46)
Jarmilka dakujem pekne. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
JANA B. (JOHNINKA) ID 9504, mimibazar.sk/johninka (14.3.2010, 10:14)
(Y)mnam,vyzera vyborne,urcite vyskušam (Y)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (14.3.2010, 23:45)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Estera L. (saxinka) ID 14692 (14.3.2010, 10:03)
Adrika, tu slová nestačia (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
zas jeden úžasný receptuš od teba (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
|:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (14.3.2010, 23:45)
Dakujem, si velmi mila (L) (L) (L) (L) (L) (L) Neviem, ci receptus-uzasnus, ale mne pomohol vyjadrit moje podakovanie vsetkym takym uzasnym babam na MMB ako si aj ty. Vdaka (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (14.3.2010, 9:53)
[A] [A] [A] Adrika, velmi mila foto s [A] [A] [A] a rezy chutia urcite anjelsky [A] [A] [A] tvaroh a zelatina a ovocie je naj naj naj kombinacia (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (14.3.2010, 23:42)
Dakujem Evulik a ty si urcite zasluzis [A] [A] [A] [A] [A] [A] [A] [A] (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
anka m. (ANKA M.) ID 132725 (14.3.2010, 8:58)
Adrike krásne si to okomentovala, až to poteší všetky zmysly takto v nedelu už len tá predstava a fotečky ako vždy (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (14.3.2010, 23:41)
Anka, chcela som potesit ja vas, pretoze som to tak citila. Dakujem velmi pekne (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
gabriela z. (gabca2408) ID 36679 (14.3.2010, 8:42)
Adrika super koláčik (clamp) (clamp) (clamp)určite si ma inšpirovala. Pekne si to napísala,prajem krásny deň (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (14.3.2010, 23:40)
Gabika ja dakujem pekne (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Klaudia Z. (Dia76) ID 48843 (14.3.2010, 8:28)
Adrika tak pekne si to napísala aj moja mamička je už v nebíčku :´( :´(a velmi mi chýba :´(tieto tvoje anjelské krídla sú prekrásne a určite úžasne chutia (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (14.3.2010, 23:39)
Klaudika, tak vies potom o com som pisala v uvode. Nemyslim, ze tie rezy su az take vydarene, ale skvele posluzili ucelu (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
LUBICA D. (kozliatko) ID 94049 (14.3.2010, 6:16)
manmky |:o) (F) [A]
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (16.3.2010, 19:26)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 28 (zobrazuje sa 21-28)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu