
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Karin H. (Karinka 111) ID 137976 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Bravčové rezne od babičky[ recept č. 23681 zo dňa 18.2.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY °° 6-8 bravčových rezňov (600-800g)°°1kg zemiakov°°3 vajcia°°4strúčiky cesnaku°°100g hladkej múky°°500g mrkvy°°250g petržlenu°°250g zeleru°°2 cibule°°6-8 plátkov oravskej slaniny°°korenie "divočina"°°majorán°° 1 bobkový list°°celé čierne korenie°°nové korenie°°mleté čierne korenie°°soľ°°olej na potretie pekáča POSTUP PRÍPRAVY - Umyté a osušené rezne naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a korením "divočina". - Mrkvu,petržlen a zeler očistíme a postrúhame na hrubšom strúhadle,cibuľu pokrájame nadrobno. - Očistené zemiaky najemno postrúhame,pridáme vajcia,prelisovaný cesnak,hladkú múku,majorán,soľ a pripravíme si cesto ako na zemiakové placky. - Dno vyššieho pekáča potrieme olejom,pridáme pokrájanú cibuľu,postrúhanú zeleninu,celé čierne a nové korenie a bobkový list. - Na zeleninovú vrstvu poukladáme rezne,ktoré obložíme plátkami slaniny. Všetko zalejeme zemiakovým cestom. - V dobre vyhriatej rúre pečieme približne hodinu. Podávame s varenými zemiakmi,uhorkovým šalátom alebo so sterilizovanou zeleninou. - Elektrická rúra : 180st. °°Teplovzdušná rúra : 160st.°°Plynová rúra : stupeň 3-4°°Čas pečenia 50-60 min. °° Namiesto cibule môžete použiť pór - jedlo tak získa jemnejšiu chuť. |