
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | SEDLIACKE ZEMIAKY od babky z Vyšenca*****[ recept č. 23433 zo dňa 12.2.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky,kyslá kapusta,údená slanina,cibuľa-môže a nemusí byť,soľ,rasca POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky očistíme,pokrájame na kocky a uvaríme s pridaním soli a rasce do mäkka.Pridáme scedenú kyslú kapustu a vyškvárenú slaninku.Poriadne premiešame.Ak máme radi,môžeme pridať aj opráženú cibuľu. SVIATOCNA VERZIA:škvrkaný rezeň-bravčové rebierko,ktoré sme naklepali,osolili,okorenili a rýchlo opiekli z oboch strán,navrch cesnakové maslo. Babka to robievala s dusenou kapustou,ale ja radšej takto.Kapusty asi jednu tretinu. DOBRU CHUT OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
![]() | Darina B. (danda3) ID 104195 (12.2.2010, 17:06) |
Jééj, Melanka, ja som sem dnes dala podobný recept, robievajú nám ich na obed v práci, je to mňamka. Ja som kapustu dusila, ale vedela by som si ju predstaviť aj surovú... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (12.2.2010, 20:52) |
Ja mám rada,ked mi kapusta vrzgá pod zubami a ked je poriadne kyslá a dlhá,takže ani neprekrajujem. ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |